Írnátok olyan idézetet, ami kifejezi, hogy egy pasi vékony/alacsony, de legalább hűséges/kedves tud lenni?
Teso, en egy ilyen idezettol nem varnek sok sikert 😂 A "huseges/kedves vagyok" kb. egyenlo az unalmassal, ha csak ezeket a tulajdonsagaidat tartod emlitesre meltonak.
Tudsz azert te ennel kreativabb is lenni, meg gondolom azert ennel osszetettebb a szemelyiseged is.
Az Agymenőkben Wolowiz mond ilyeneket, bár azok inkább vuccesek.
Lehet, hogy vézna, de jó nagy a pózna.
Meg hogy a jó dolgokból mindig kicsit adnak.
De szerintem a saját gondolatokat mindenki jobban értékeli az idézeteknél.
"Alacsony, vékony vagyok nagyon,
De potens vagyok és nagy a f*szom"
Géza vagyok, nem egy nagy ember,
viszont főállású repper.
Hazudni nem igazán szeretek,
a vácin gyakran keresztben veretek.
Hűségre nevelt engem az élet,
nem adom könnyen a lémet.
Kedves leszek hozzád örökké,
amíg nem teszed a f𝘢szom törötté.
Kicsi vagyok,
pincsi vagyok,
dugni nem,
de nyalni tudok.
Sejtettem, hogy normális válaszokat kapok. :|
Valami jól csengő oravecz coelho-s bölcseletre lettem volna kíváncsi nem ezekre. Sajnos nincs irodalom kategória a gyk-n, úgyhogy kénytelen voltam itt megkérdezni. Nem sok értelme volt.
Van viszont könyvek és művészetek kategória.
Amúgy sem mégy vele sokra. A kedvesség és hűség teljesen alapvető dolog egy párkapcsolaton belül. Ezt hangsúlyozva nemhogy nem tudod magad megkülönböztetni a többi társkereső férfitől, hanem nagyon komoly intő jel a nők számára:
1. más belső értéket nem tudsz felmutatni
2. tipikusan incelek és nice guy™-ok kérkednek ezekkel a tulajdonságokkal, akik bármit is hisznek magukról, a lehető legmesszebb állnak a kedvességtől és hűségtől
Szóval szerintem gondold át ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!