Csak nekem van hányingerem manapság az alábbi kifejezésektől?
Pl. nárcisztikus, komfortzóna, motivációs tréner
7-8 évvel ezelőtt kb. fél évben 1x hallottam ezeket a kifejezéseket. Manapság meg a csapból is ez folyik, mindenki szerint mindenki nárcisztikus, aki ilyen az már mehet a föld alá.
Minden embernek mindenki szerint ki kell lépnie a komfortzónájából.
Ezek kb. olyanok mint a horoszkópok, bárkire és bármire rá lehet húzni.
Tudtok még ilyen kifejezéseket, amik hasonló érzést váltanak ki belőletek?
Engem az idegesít fel, de nagyon, amikor rám akarják fogni, hogy mindenféle ilyen-olyan anorexiás, szociális fóbiás, szorongó, aspergeres, skizofrén, stb. vagyok. -.-
Nekem egyszerűen annyi bajom van, hogy ELEGEM van az emberekből és EGYEDÜL AKAROK LENNI!
De hát aki nem társasági ember, az máris bolond.
Megértettem. -.-
Pua...
Jajj,ez annyira én/te
Az annyira nem én vagyok...
Meg amikor valakinek mondanak valamit, és a válasz: "jajj de, én vizuális tipus vagyok és elképzelem"
Hát minden látó és gondolkodó ember vizuális tipus. De ők úgy akarják beállítani magukat, mintha valami különleges képességük lenne.
Őszintén megmondom...
Véd és dacszövetség
Hiszem és vallom...
A tűpontostól én is rosszul vagyok. Egyébként újabban észrevettem podcastekben (DTK, Orvos-Tóth Köves Alexandra), hogy töltelékszónak ezt használják :de hogy pl. :
Igen, igen. De hogy azért kell ez,mert...egyetértek veled, de hogy ez azért van mert...
Idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!