Van itt még olyan rajtam kívül, akivel totálisan elbánt az Élet ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 02:44
13/22 anonim válasza:
Depresszióval nem könnyű normálisnak tünni.
14/22 anonim válasza:
Folyamatos csapások érnek engem is mostanában! ;(
16/F
15/22 anonim válasza:
Elég sokat szenvedtem eddig életemben. De nagyon bizakodom, hogy jobb lesz
16/22 anonim válasza:
Azt hiszem velem is elbánt az élet...
17/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező, kíváncsi vagyok, hogy Veled hogy bánt el az élet. Mit jelent nálad az, hogy elbánt. Nem tudom például a korodat sem, így nálam egyből az a kép ugrott be, hogy nem vettek fel egy nemes egyetemre, ahova nagyon is akartál menni..
18/22 anonim válasza:
Én szerelmi bánatot tippelnék, hogy mi történt kérdezővel
19/22 anonim válasza:
Elég gáz 4-es, hogy büszkén vállalod, hogy nem, nem igazán gondoltad át az ostoba, semmitmondó, ártó közhelyedet még úgy sem, hogy valaki ilyen szörnyű tapasztalatot osztott meg veled! Érdekelne a véleményed, ilyen tragédiát hogy a fenébe tud az ember "magának alakítani". Menj a búsba!
20/22 anonim válasza:
19.:Úgy hogy akárki írhat akármit,amit csak akar,akkor is ha nem igaz,ha nem.Honnan tudja az ember,hogy itt ha valaki ír valamit,az igaz-e vagy sem,a válasz:sehonnan.Lehet hogy csak kötekedni akar (mint te is),nem szimpatikus neki a másik,valami miatt és ennyi.A legfontosabb ilyenkor,hogy ne legyen az ember naív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!