Miért kell ennyit győzködni az embereket nálunk az oltás beadásával kapcsolatban?
Mert gyanúsan rövid idő alatt fejlesztették le. Eleinte én is ódzkodtam tőle, de aztán meggyőztek azzal, hogy magát a techológiát már régóta fejlesztik. Amúgy még mindig nem tervezem beadatni, de csak mert nem érdekel, influenza ellen sem oltattam magam soha, mégsem kaptam el egyszer sem. Pont ennyire izgat a korona is. Ha be kell majd adatni, akkor beadatom.
A magyarok alapból kételkedve viszonyulnak már magához a koronához, csomóan maszkot sem hordanak, vagy rosszul, nem félnek tőle, nem hisznek benne. Ez szerintem köszönhető a tisztelt kormányunk balfacságának, én emlékszem, mikor a legeslegeleső hírek még arról szóltak, hogy ez a vírus csak egy újabb Soros-ármány, amivel a hanyatló nyugat akar minket pánikba taszítani. Aztán rá pár hétre meg már mégis veszélyes lett.
Eleinte még az volt, hogy ne kezdjen el mindenki maszkokat felvásárolni, mert semmit nem érnek a vírus ellen. (Féltek, hogy nem jut majd az eü dolgozóknak.) Aztán pár hét múlva már kötelező lett, és hirtelen ez ment meg minket a biztos pusztulástól.
Nem csoda, hogy az emberek már totál össze vannak zavarodva. Eddig minden fontos esetben az volt, hogy a kormány a legelején mondott valamit, aztán pár hét múlva már annak az ellenkezője lett igaz.
És ha ott lettél volna? Értesz annyira hozzá, hogy pontosan tudod mi kerül bele, annak milyen hatása van a szervezetre? Meg hogy ez új. Anno is új volt minden oltás, amit először bevezettek, azóta is oltanak vele. De ha már itt tartunk, az élelmiszerben sem tudod, hogy mi van pontosan. Ilyen-olyan ízfokozó, színezék, E-akármennyi. Szóval amit produkálsz, az paranoia.
Hehehe.
1.Előtte évekig az ment, hogy mennyi idő kifejleszteni egy ilyen szart, most meg hirtelen pár hónap alatt összedobják.
2. Látom mennyire nyomják.
Olyan emberekre ráfogták a környezetemben, hogy a koronavírusban halt meg, hogy már amúgy is halálán volt.
Nem is bizonyított, hogy amiatt halt meg.
Ennek ellenére úgy könyvelték el.
Innentől kezdve engem ez nem érdekel.
#17-es igazad van!Innen ered a kétely sok emberben ami nem is csoda
#16-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!