Célok megvalósítása. De hogyan?
Figyelt kérdés
Vannak céljaim az életben amiket el akarok érni. Vállalkozás sport párkapcsolat stb. De ezek annyira távoliak és elérhetetlenek, hogy nem tudom mi az út a célhoz. általában ha elindulok valamerre az vagy rossz irány vagy nem vagyok benne biztos hogy a jó és nem érzem hogy haladok, illetve sok a hátráltató tényező. Ti mit javasoltok hogy tartsam fent a motivációt és találjam meg a jó utat.2021. jan. 14. 10:04
1/3 anonim válasza:
Egyszer hallottam azt a módszert, hogy írd fel egy (szép) füzet végébe, hogy mi a célod (mik a céljaid) és minden nap nézegesd, hogy mit akarsz elérni, illetve írd le, hogy mit gondolsz mit tudnál tenni a célod érdekében és mit tettél meg ma, ami közelebb vitt a célodhoz. (pl. barátnőt szeretnél, akkor minden nap leírod, hogy mit tettél ma) Aztán hónap végén vagy negyedév végén visszaolvasod, hogy mit tettél minden nap. (pl. 100 lánnyal beszéltél, kicsit fejlődött a messenger kommunikációd, eggyel elmentél randira, az egyik barátodtól megkérdezted, hogy szerinte miért nem találsz párt).
2/3 A kérdező kommentje:
Az ilyen felírós módszeren már régen túl vagyok. Nem túl hatékony...
2021. jan. 14. 10:14
3/3 anonim válasza:
Válassz közelebbi célokat illetve érdeklődj olyanoknál az útról, akiknek már sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!