Hogy maradhatnék felnőtt?
Nem tudom, hogy ismerős-e az az érzés, amikor teljesen gyerekként viselkedik valaki?
Amikor nem pakol el maga után, nem takarít, nem beszélget a családtagjaival, hanem helyette számítógépezik, és ha valaki beszélgetni akar vele, akkor nincs hozzá kedve, miközben tudja, hogy ezzel megbántja a másikat.
Pl. tegnap este el kellett volna mennem a férjemmel sétálni, főznöm kellett volna és helyette inkább számítógépeztem. Le kellett volna szednem reggel a ruhákat, de helyette filmet néztem. Most meg dolgoznom kellene, de már több kérdésre válaszoltam az oldalon.
Az esetek felében felnőttnek érzem magam és úgy érzem, hogy az én felelősségem, hogy mi történik velem, tennem kell érte, hogy jó irányba haladjanak a dolgok.
Aztán jön egy ilyen időszak, amikor úgy érzem magam, mint egy gyerek.
Tud valaki tippet arra, hogy hogyan próbáljak meg felnőtt tudatállapotban maradni?
29N
#2-es
Szerintem ez csak a "külső" leírása a felnőttségnek. Amikor felnőtt tudatállapotban vagy, akkor tudod, hogy te irányítod az életed és a döntéseidért felelősséggel tartozol és eszerint cselekszel. Valahogy úgy, mint a linknél, teljesen átéreztem, hogy miről beszél, mert néha én is érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!