Miért zavar egyeseket, hogy egy fehér embernek más rasszú párja van?
Magyarországon mondjuk talán a romákat lehetne felhozni mint példa, mert azért
más rasszú népcsoport nem igen él itt nagyobb számban (arab, afrikai, kínai stb).
Nem azért írtam ki a kérdést hogy vita legyen.. :)
Azért, mert érdekel mi az oka az oktalan gyűlölködésnek.
Remélem ez részletes válasz volt!
"csak azt kéne megérteni, hogy nem mindenki olyan. Tudom ha valaki sétál veled szemben akkor nem fogod tudni hogy o milyen is valójában, de ha akkor is utálod a származása miatt, amikor már beszéltél vele, és tudod hogy jó ember, az a baj"
A legtöbb ember nem ilyen, nem utálja a másikat csak azért mert cigány. Összességében a cigányokat utálja, de normális ember tudja, hogy vannak kivételek, és ha találkozik egy cigánnyal, aki normális, nem fogja utálni.
Te most kiragadtad azt a kevés kivételt, aki rasszista.
De szerencsére ebből kevés van. Mert remélem azt tudod, hogy a cigányokat utálni/tartani tőlük egyáltalán nem rasszizmus, hanem jogos dolog.
Mennyire igaz....
Ettől én is kivagyok. Ráadásul itthon Magyarországon sokkal több cigány utálja a magyarokat, csak azért mert magyarok, mint amennyi magyar utálja a cigányokat, csak azért mert cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!