2 hét múlva felvételi! Mit csináljak hogy ne izguljak?
Figyelt kérdés
2 hét múlva felvételi.És nagyon izgulok,hogy el fogom rontani vagy nem leszek kész időben. A hajdúböszörményi Bocskai István Gimnáziumban szeretnék tovább tanulni(ez a gimi van hozzám a legközelebb).Az hogy felvételizek csak a múlthéten döntöttem el, még utólag be lehetett adni a felvételi jelentkezési lapot.És eddig nem jártam felvételi előkészítőre matekból, igazából én csak a matektól félek és tudom milyen tipusú feladatok vannak benne. Kb 40 pontos matekot kéne írnom. matekból 4-es vagyok. de nagyon félek a felvételitől. A válaszokat köszönöm!2021. jan. 11. 20:48
1/4 anonim válasza:
"tudom milyen típusú feladatok vannak benne"
Van két heted, hogy még gyakorold. Ne félj tőle. Már több tízezren
sikeresen túlélték. Miért ne sikerülne neked is?
Tarts ki! Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
A neten megtalálod az előző évek felvételi feladatsorait és a megoldásokat is. Azokat töltsd le, nyomtasd ki és csináld meg. Gyakorlásnak jó lesz.
Hajrá! Menni fog! Nagy kalappal neked!
3/4 anonim válasza:
Szard le. Halál komolyan mondom. Úgy értem el átlag feletti pontszámot, hogy a felvételi előtt egy héttel, azt se tudtam mikor lesz igazából, csak hogy lesz valamikor. Mondd azt magadnak, higy gimin kívül is van élet, és ne érdekeljen. Akkor nem fogsz rágörcsölni. És bízz magadban.
(Szerintem a gimiben nehezebb az élet, mint bejutni)
Egy kilencedikes lány.
4/4 Laylah válasza:
3. le lett pontozva, pedig igaza van. Fogd fel úgy, hogy ez is csak egy dolgozat - hiszen az is. Nem egy témazáró, hanem mondjuk egy év végi dolgozat. :) Érettségi majd ugyanez. Minél jobban ki tudod zárni a stresszt, annál jobban tudsz koncentrálni a feladatra és jól megoldani. Ha valami nem jut rögtön eszedbe, ne állj le stresszelni, hogy de hát tudtad, és mindjárt eszedbe jut, hanem menj tovább és csináld azokat, amiket azonnal meg tudsz oldani. A végén majd visszatérsz a kihagyott részekhez, akkor lesz időd gondolkodni rajta anélkül, hogy esetleg pontot veszíts amiatt, mert tudtad volna, de nem értél a végére a tesztnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!