Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki hogy fogja bírni,hogy...

Ki hogy fogja bírni,hogy hétvégére még hidegebb levegő fog érkezni az országba?

Figyelt kérdés
Előbb néztem az előrejelzést,hétvégén Budapesten sem lesz több mínusz kettő foknál délután,és éjjel is lemegy majdnem mínusz tíz fokig a hőmérséklet.És ez Budapest belvárosa,nem a Kékes tetőről,vagy Dobogókőről beszélek.Ti is nehezen viselitek a mínuszokat?Én már most felveszek 3 pulóvert a téli kabát alá,sapka,sál,kesztyű is rajtam van.

2021. jan. 11. 07:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9 de oda vissza 2 kilométer,vagy oda is 2 meg vissza is 2 km?
2021. jan. 11. 08:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem azért nem esik jól amikor 4-5 órát kell kint lennem (állatok gondozása), de volt már rosszabbb.
2021. jan. 11. 08:09
 13/20 A kérdező kommentje:
12 állatkertben dolgozol?Vagy menhelyen?Vagy egy tanyán?
2021. jan. 11. 08:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A 9-es vagyok: természetesen oda is 2 km, meg vissza is 2 km.
2021. jan. 11. 08:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet bírni,régen egész télen hideg volt,meg hó.Nem vagyunk hozzászokva,mindenki döglik a meleg lakásban,kocsival jár.Viszont a kutyákat beengedem majd éjszakára.
2021. jan. 11. 09:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a pluszokat bírom nehezen. 30+ felett már megdöglök, és amíg hideg ellen fel lehet öltözni, meleg ellen nem vetkőzhetsz a végtelenségig. Most az orrom se fagy le a maszk védelmében, szóval tökjó. Aztán én szoktam nézni azt is a tél során, hogy van-e hosszabb hidegebb periódus, mert ez egy fontos szabályozója a kártevőnépességnek és pl. ha enyhe a tél, egy csomó kártevő áttelel, ami amúgy megmurdálna; és akkor a mezőgazdaságban egy csomó vegyszert "kell" használniuk, az meg nem olyan jó - enni a sok vegyszermaradványt. De ezen már csak azért agyalok, mert tanultam róla.
2021. jan. 11. 10:33
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez még elég tűrhető idő, lehet hogy nem elég meleg a téli kabatod?
2021. jan. 11. 15:31
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok, busszal és villamossal járok. Nekem nagyon rosszul esik, hogy annyira fűtik a járműveket.

De a férjem ugyanolyan fázós, mint te kérdező.

Ő az összes ruháját felveszi szinte egyszerre :D

2021. jan. 11. 17:01
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
Örülnék neki, bár remélni sem merem, hogy pár napig tényleg normális téli idő lesz. Hiszem, ha látom, mert nagyon unom már az esős őszt idéző klímát így januárban. Nekem ez még bőven kigombolt blézerben sétálós idő, a szövetkabátomat nagyjából kilenc éve nem láttam, sapkám, sálam nincs is.
2021. jan. 11. 18:34
 20/20 anonim ***** válasza:
76%
Ha nagyon hideg lesz, akkor reggel telefon, hogy maradok itthon, ki kelletesz írni 2-3 nap szabit, ne zargassanak, és mielőtt visszafeküdnék, csinálok egy kis forralt bort.
2021. jan. 11. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!