Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők nagy részének miért...

A nők nagy részének miért nincs humora?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés nőt láttam életemben, aki tényleg vicces volt, ill tudott olyat mondani, amin nevettek az emberek. Nem minden nőről beszélek, hanem a többségről, akikkel én találkoztam. Nem tudták használni az iróniát, a szarkazmust, ill. a humor egyéb elemeit, forrásait. Nem arról van szó, hogy nem értették az én humoromat, nem találtak viccesnek, hanem az, hogy ők maguk szinte soha semmilyen vicceset nem tudtak alkotni. Akiknél láttam, hogy jó humoruk van, alig akartam elhinni, és kb. mindegyik nevére emlékszem, hosszú év távlatából.
2021. jan. 9. 13:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

De fura ezt olvasni.

Én alapvetően vicces vagyok, a környezetemben lévő nők is azok...bár ha jobban belegondolok mindig is olyan barátnőim voltak, akik viccesek, szórakoztatóak. Lehet, nem véletlen.

Épp ezért nincs sok tapasztalatom az általam csak savanyúcukornak becézett típussal,csak látom őket messziről.

De valóban..néha kicsit férfiasnak érzem magam,bár ez nem a humoromból fakad.

2021. jan. 21. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!