Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők nagy részének miért...

A nők nagy részének miért vonzóak a tekintélyelvű férfiak?

Figyelt kérdés
Olyanok akik a legapróbb ellenkezésre egyből ütnek, ha más elhibáz neki valamit megveri.
2019. nov. 5. 06:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Domináns uralkodó férfiak. Na vajon miért?
2019. nov. 5. 06:59
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Nem, nem jönnek be az agresszív állatok. Mennyi ideig leszünk együtt mire engem is elver?
2019. nov. 5. 07:02
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

A tekintélyelv nem ugyanaz mint a fizikai agresszivitás.

Ha nem szó szerint érted az ütést-megverést akkor azért vonzóak, mert még mindig hat ránk az evolúció. A nőstények a domináns hímekkel párosodnak.

2019. nov. 5. 07:14
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Ismertem én is ilyet, a fizikai erőszak sem állt tőle feltétlenül távol. Mindig flörtölt valakivel, nem tudom összeszámolni, hányszor házasodott és vált el, négyről biztosan tudok. A határozottság, a "mindig tudom mit akarok" és az, hogy fekete-fehér módon látta a világot, vonzó volt biztosan, mert határozottságot, erőt, magabiztosságot sugároz. Megtartani már annyira nem sikerült a nőket, mert félrelépni is szeretett, a változatosság gyönyörködtette, valamint, ha a nehézségek jöttek a házasságban, akkor struccpolitikát folytatott, elmenekült, stb.
2019. nov. 5. 07:34
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
A kérdésed hibás feltételézést tartalmaz, a nök nagy része NEM tartja az ilyeneket vonzónak!
2019. nov. 5. 07:41
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
ha ez a dominans ffi olyan, aki nem verekszik v ordibal, csak egyszeruen hatarozott es eroteljes, akkor 100x inkabb egy ilyen, mint egy 2. No szeru tutyimutyi...
2019. nov. 5. 07:42
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Engem kifejezetten taszítanak és inkább agressziót, ellenszenvet váltanak ki nálam.
2019. nov. 5. 07:45
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Ezek a tekintélyelvű fèrfiak, szerintem a nők bizonyos részével jól bánnak. Ebbe beletartozhat:a barátnő, munkatárs, beosztott...Bizonyos részével meg nem.
2019. nov. 5. 07:46
 9/12 anonim ***** válasza:
29%

Én egy nőt ismerek csak, akinek ilyen férfi jön be, neki komoly lelki-mentális problémái vannak.

Ajánlom egyébként a Mérgező Szülők című könyvet, van benne szó erről, hogy milyen gyermekkori hatások járulnak hozzá ehhez, hogy valaki önként és dalolva marad benne bántalmazó kapcsolatban.

2019. nov. 5. 08:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Intim együttlétben elfogadnám a finom erőszakot,az vonzó tud lenni. A való életben az vonzó ha a férfi határozott. Nem jó ha erőszakos és mindenre ugrik.

tudja mit akar,és mondja is ki ha valami nem tetszik.

2019. nov. 5. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!