A nők nagy részének miért vonzóak a tekintélyelvű férfiak?
Figyelt kérdés
Olyanok akik a legapróbb ellenkezésre egyből ütnek, ha más elhibáz neki valamit megveri.2019. nov. 5. 06:58
1/12 anonim válasza:
Domináns uralkodó férfiak. Na vajon miért?
2/12 anonim válasza:
Nem, nem jönnek be az agresszív állatok. Mennyi ideig leszünk együtt mire engem is elver?
3/12 anonim válasza:
A tekintélyelv nem ugyanaz mint a fizikai agresszivitás.
Ha nem szó szerint érted az ütést-megverést akkor azért vonzóak, mert még mindig hat ránk az evolúció. A nőstények a domináns hímekkel párosodnak.
4/12 anonim válasza:
Ismertem én is ilyet, a fizikai erőszak sem állt tőle feltétlenül távol. Mindig flörtölt valakivel, nem tudom összeszámolni, hányszor házasodott és vált el, négyről biztosan tudok. A határozottság, a "mindig tudom mit akarok" és az, hogy fekete-fehér módon látta a világot, vonzó volt biztosan, mert határozottságot, erőt, magabiztosságot sugároz. Megtartani már annyira nem sikerült a nőket, mert félrelépni is szeretett, a változatosság gyönyörködtette, valamint, ha a nehézségek jöttek a házasságban, akkor struccpolitikát folytatott, elmenekült, stb.
5/12 anonim válasza:
A kérdésed hibás feltételézést tartalmaz, a nök nagy része NEM tartja az ilyeneket vonzónak!
6/12 anonim válasza:
ha ez a dominans ffi olyan, aki nem verekszik v ordibal, csak egyszeruen hatarozott es eroteljes, akkor 100x inkabb egy ilyen, mint egy 2. No szeru tutyimutyi...
7/12 anonim válasza:
Engem kifejezetten taszítanak és inkább agressziót, ellenszenvet váltanak ki nálam.
8/12 anonim válasza:
Ezek a tekintélyelvű fèrfiak, szerintem a nők bizonyos részével jól bánnak. Ebbe beletartozhat:a barátnő, munkatárs, beosztott...Bizonyos részével meg nem.
9/12 anonim válasza:
Én egy nőt ismerek csak, akinek ilyen férfi jön be, neki komoly lelki-mentális problémái vannak.
Ajánlom egyébként a Mérgező Szülők című könyvet, van benne szó erről, hogy milyen gyermekkori hatások járulnak hozzá ehhez, hogy valaki önként és dalolva marad benne bántalmazó kapcsolatban.
10/12 anonim válasza:
Intim együttlétben elfogadnám a finom erőszakot,az vonzó tud lenni. A való életben az vonzó ha a férfi határozott. Nem jó ha erőszakos és mindenre ugrik.
tudja mit akar,és mondja is ki ha valami nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!