Mást is zavarna ha a masszázs közben behallatszana a másik helyiségből jövő suttogó beszélgetés?
Masszázs szalon, de csak függöny választja el a helyiségeket.
Hallani azt is, ha jön-megy valaki.
Ez olyan dolog, hogy minden zajt teljesen megszüntetni lehetetlen. Hiába kérjük a vendéget, hogy legyen csendben, másokra való tekintettel, hiába van kiírva, nem értik a legtöbben.
Az hogy hallani, hogy jön-megy, az is olyan dolog, hogy egy szalon nem egy emberért van, nyilván lesz több vendég is.
Én masszőrként dolgozok, nálunk külön masszázs szobák vannak, mégis hallatszik, ha megy valaki a folyosón, vagy ha hangosabban beszélnek a szomszéd szobában.
Teljesen hangszigetelni egy helységet nem lehet. Én a rádiót szoktam bekapcsolni, úgy azért nemigen hallani.
Persze ha valahol csak függyön választ el a másik vendégtől, ott szerintem evidens, hogy zajjal kell számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!