Sóher, igénytelen ember lennék mert kicsit környezettudatos vagyok?
Megszólnak a szüleim illetve volt barátnőm is lesóherezett...
Vannak furcsa szokásaim, például beállítok egy vödröt a zuhanyba és amíg fel nem melegszik a víz abba folyatom a vizet illetve közben is ami belefolyik, majd ezzel egy alkalommal le tudom önteni a wc-t...
Ha hazaérek mindig átöltözöm kicsit kopottabb itthoni ruhába, hogy ne kopjon feleslegesen az utcai, illetve nem használok mikroszálas rongyokat, csak a régi agyonhordott ruháim vágom fel erre a célra.
Nem mindig veszek szemeteszsákot, pl a wc papír nejlon csomagolását használom fel erre a célra. Mániákusan szelektíven gyűjtök, ki szoktam mosni minden élelmiszeres csomagolást a mosogatóban álló vízben...
Szappannal fürdök és krémdezodort használok.... (Ami nem olyan olcsó egyébként, szóval nem értem) Nem vagyok büdös és tiszta is a lakásom.
Valóban egy fillérb.. alak lennék, mégha minden élére állítva tisztán van a lakásomban és én se vagyok külsőre elhanyagolt?
Sajnos a magyarok többsége, nagyon pazarlóan bánik a vízzel.
Nekünk nagyon természetes dolog, hogy a wc-t is ívóvíz minőségű vízzel öblitjük.
Jó én sem vagyok kivétel.
Nem te vagy az igénytelen, hanem mi többiek,akik nem törödünk vele, hogy mekkora az ökológiai labnyomunk.
A környezet tudatos életmód,szégyenletesen kevés ember sajátja.
Inkább légy büszke magadra.
Miért kellene elfolyni hagyni 10-15 l vizet, amíg a meleg felér az első emeletre, én is ugyanezt csinálom.
Szemetes zsákot veszek, de ha olyan kerül a kezembe, más cuccnak csomagolása, akkor az is megy erre a célra. Otthon minden normális ember átöltözik én pl. régi melós ruhákat is használok. Az ex barátnő nem érdekes, de hogy a szüleid is megszólnak, az nem szép.
Ne foglalkozz velük, Te csinálod jól.
Kérdező, én is nagyon hasonlóan csinálok sok mindent, mint te! :)
Örülök, hogy rábukkantam erre a kérdésre, mert így látom, hogy vannak mások is, akik hasonlóan vélekednek.
En is :) Engem is. Ezert probalom titokban hogy ne ezt kelljen hallgatni:$
(Viszont nem emelgetem a vodrot csak kioblitem vele a kádat.
Meg a dezodor helyett szodabikarbonàt hasznàlok testápoloval kb 3 eve eddig bejött:) stb
33n
#9. Ide tudsz írni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__bio-eletmod__111482..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!