Rászólnátok erre az emberre?
Figyelt kérdés
Egy személy, aki sajnos ismerős Facebookon, ezt írta ki posztban:
"Láttam ma egy nőt az utcán, a cuncimókusába bevágott a sztreccsnadrágja."
Alkoholista, emiatt fokozatosan épül le szellemileg, de ezt akkor is bicskanyitogatónak gondolom.
2021. jan. 6. 21:44
41/48 anonim válasza:
Kérdező!
Szólj rá az illetőre! Cselekedj! Olyan embereket könnyű kreténezni,akiket nem ismersz.Ne itt vesztegesd az idődet.
42/48 anonim válasza:
Na mi van, 24 éves, felnőtt sulis, nincs iskola?
43/48 anonim válasza:
Kedves kérdező ( kretén ), nem abból áll a világ, de ha egy férfi mászkálna ilyenekben, akkor egyből már menne neked is az undorító, perverz... stb jelsők használata ugye ? Ja persze, tudom én, hogy egy nő más, ő nem olyan ember, neki mindent lehet... Jó lenne visszaszállni a földe az önelégültségetekből, betartani néhány mára már elfeledett illemszabályt, ami egykoron mindenkire vonatkozott !
44/48 anonim válasza:
Vannak-vannak. Csak neked nincs sok közöd hozzájuk.
45/48 anonim válasza:
Hát több, mint neked az biztos ! Jajjj, jelentjük a választ, mert igazam van benne és ez nem tetszik ? Hát igen, az igazság néha fáj... Jó lenne kicsit tisztábban látni.
46/48 anonim válasza:
Incel Bencének sok nő volt az életében. Az egyik amerikai barátnő volt, Casey, fonetikusan Kézi.
47/48 anonim válasza:
Volt egy pár, de aztán te is azt mondasz amit akarsz, meg nyilván én is, ezen kár lovagolni, hogy kinek mi volt meg van, egy ilyen helyzetben ....
48/48 anonim válasza:
Jaja, volt pár. Emma. E meg hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!