Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen a hozzáállása az...

Miért ilyen a hozzáállása az átlag embernek az önvédelemhez?

Figyelt kérdés

Egyik nap álltam a buszmegállóban a belvárosban. Vártuk a buszt, voltunk vagy 11-en. Megérkezik a busz, felszállnék de úgy érzem, hogy mintha beakadt volna a fél vállon hordot táskám.

Hátranézek, egy 10-11-12 év körüli kisebbségi gyerek megrántotta. Nem fogtam fel elsőre mit akar, de amikor egy nagyot rántott rajta annak a reményében, hogy ellopja és megfogtam a csuklóját és rákiabáltam, hogy Te mi a f*szt csinálsz?

Abban a pillanatban valami éles műanyag darabbal megpróbált a derekamnál az oldalamon szúrni, de valamiért nem jött össze neki. Borzalmasan fájt, még ordítani sem tudtam, csak nyüszögtem valamit, és az adrenalintól és félelemtől fűtve azzal a lendülettel megfogtam a vállánál és nekivágtam a busznak. Csak koppant a feje, egyből földrezuhant. E kezéből fél méterre esett a k*rvaéles műanyag darab.

Én egyből az oldalara kaptam, és térdenállva kapkodtam a levegőt, olyan helyett ütött meg.

Ekkor egy hatalmas rúgást éreztem a hátamon és vagy 8-an letepernek, lefognak. Végig ordítottak velem, hogy nincs jogom így bánni vele, hogy merted ezt tenni. stb stb.

A kiérkező rendőrök mint a tüntetőket kellett elzavarniuk. Ha ők nincsenek ezek megöltek volna simán.

Én csak annyit tudtam kinyögni, hogy megszúrt, megszúrt.

Egyből leesett nekik, hogy mi történt.

Az akkor már épp megához tért büdös kis cigányt lefogták, bilincsben berakták a kocsiba, engem pedig stabil oldalfektetésbe raktak, amíg a mentő ki nem ért.

ezután 4 hónapig jártunk bíróságra, ahol azonnal elfogadták a jogos önvédelmi helyzetet. A gyerek pedig fogdában van, gyilkossági szándék miatt. A szüleiről nem tudni semmit, gyámhatóság alá került.

És ha sikerül megszúrnia? lefogva vérzek el és ott halok meg. Egyszerűen gyűlölöm az embereket!!!

2021. jan. 5. 12:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%
10. Bár így tenne az egész magyar nép,végre nem élősködnének rajtunk,aztán a bűnök 99%-a megszűnne. 1%-ot mi csinálunk,de ez a mi országunk,mellesleg aki a bűn útjára lép...ahhoz egy magyarnak nagyon nehéznek kell lennie,ami nem az,mert mindig van lehetőség,amit egy magyar,akinek épp esze van észre is vesz.
2021. jan. 5. 14:03
 12/17 anonim ***** válasza:
35%
Azért kérdező megadhatna valami művésznevet. Ismerem a munkásságát, a stílusáról meglehetősen könnyű felismerni. Jó lenne, ha mindig tudhatnám kit kell tisztelni egy-egy ilyen részletes sztoriért.
2021. jan. 5. 14:18
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
Szép mese.
2021. jan. 5. 14:22
 14/17 anonim ***** válasza:
14%
Na, kinézted már az adatokat a neten, vagy meddig várjak még? Vagy elfelejtetted, melyik buszra vártál?
2021. jan. 5. 14:25
 15/17 anonim ***** válasza:
16%

Èrdekesen kezeli a weboldal a rasszista tartalmat.

Nyugodtan lehet èlősködő férgezni, nyakon szúrásra buzdítani. Feltéve ha cigányról van szó.

Undorító ez az ország. Bár 1000 másik dolog miatt is undorító.

1-2 embernek ennyi élete hogy magyarországon (ami az eu legótvarabb országa) magyar ès nem cigány. Vagy migráns.

Ennyi bőven elég. Azért tart itt az ország.

2021. jan. 5. 14:40
 16/17 anonim ***** válasza:
40%

Járj sportolni, önvédelemre, régebben rengetegen jártak valamire, most mindenki ellustult.

Onnan is szerezhetsz barátokat, meg legalább szerzel valami tapasztalatot, gyakorlatot.

2021. jan. 5. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy kamunak tűnik, hogy így megtámadtak, ha nem kitaláltad, menj el valami küzdősportra.
2021. jan. 5. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!