Váratlan helyzetekből általában jól ki tudod vágni magad?
Figyelt kérdés
Pl. elszólod magad és abból magyarázkodni, vagy egy munkahelyi konfliktus során, stb. Vág az agyad egyből?2021. jan. 4. 18:07
1/7 anonim válasza:
Szia!Nem mindig.Sokszor utána jut eszembe,hogy mit kellett volna mondanom ami frappáns :)
2/7 anonim válasza:
A kollégáimat sem érdeklem, engem sem érdekel a véleményük rólam. Nem izgatnak a munkahelyi konfliktusok, sem hogy győztesen kerüljek ki belőle. A munkát elvégzem, a fizetésem megkapom, a főnökkel kell egyedül jóban (vagy legalábbis nem rosszban) lenni.
3/7 anonim válasza:
Sajna nem. Egyrészt nem vagyok gyors, másrészt frappáns szövegeket tudok kreálni, csak nem merem kimondani. utólag mindig "verem a fejemet a falba", hogy mit kellett volna...
4/7 anonim válasza:
Sajnos nem, nagyon rosszul teljesítek improvizáláskor :/ Mindig csak utólag vagyok okos, humoros, amikor már leül a helyzet. Nem tudom hogyan változtassak rajta. Bátyámnak viszont olyan zsigerből jön az egész, hogy fantasztikus. Azonnal frappánsan visszavág egy konfliktushelyzetben, random szóviccei vannak. Ő már kicsiként is ilyen volt.
6/7 anonim válasza:
Én remekül improvizálok, minden váratlan vagy kellemetlen helyzetben feltalálom magam, de ebben több évtizednyi rutinom van, senki se születik ezzel a képességgel.
7/7 anonim válasza:
Általában igen. Ha a hangulatom olyan, még valami humoros is eszembe jut.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!