Van itt olyan aki szereti a rózsaszínt?
Figyelt kérdés
Hellóka.
23 vagyok és olyan fél éve tart, hogy a rózsaszín lett a kedvenc színem. Korábban nem volt kedvencem. Talán a királykék de annyira nem voltam érte oda. Láttam itt a gyakorin páran nem kedvelik ezt a színt sőt undorítónak tartják. Nos kinek mi ugye. Annyira szerelmes lettem bele, hogy a táskám is rózsaszín, a szobámat is ilyenre akarom festeni, sok holmim ilyen. Van olyan akit szintén elfogott a rózsaszín? 23L
2021. jan. 2. 21:35
11/19 anonim válasza:
Én nekem kedvenc fehérnemű szinem! Sok rózsaszín bugyim van.
12/19 anonim válasza:
Azért óvatosan, lányok, a rózsaszínt rózsaszínnel könnyen idiótát csinál belőletek. A rózsaszínt ki kell emelni: szürkével, bordóval, törtfehérrel, kékkel, sokkal jobban működik, mint hogy ha mindenetek rózsaszín. 48/N
13/19 A kérdező kommentje:
12.ki csinálni idiótát most ebből komolyan?
csak az aki maga egy idióta...
én nem veszem magamara ha emiatt vkinek fáj a szeme ne nézzen azt kész
2021. jan. 3. 17:43
14/19 anonim válasza:
Akkor hajrá kislány! Te tudod. :D
15/19 anonim válasza:
10. vagyok. Az idióta azért az túlzás. A Barbie baba az azért közelebb lehet a valósághoz. Az meg valakinek tetszik, valaki meg kineveti.
16/19 A kérdező kommentje:
14.kislány?
23 vagyok amint írtam az rég nem 'kislány'...-_-
2021. jan. 3. 18:39
17/19 anonim válasza:
Nekem is kedvencem a rózsaszin! F28
19/19 anonim válasza:
Nekem is kedvenc szinem. Van mindenem, ami látszik, és ami nem rózsaszínben. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!