Ez furcsa, beteges dolog?
Nem:)
Én is járok futni, töltésen van kerékpárút, ritkán találkozom bárkivel is,de ahogy látok valakit egyből befészkeli a gondolat magát a fejembe, hogy akárki lehet és hogy milyen elhagyatott helyen vagyunk. Szerintem ez normális reakció egy elővigyázatos emberben mert hallod a híreket és összekapcsolja az agyad, hogy mennyi rossz dolog történik.
Igen, problémásnak tűnik, egyfajta fóbiának. Érdemes lenne dokival megnézetni.
Igen, kell az emberben lenni egy önkéntes védekezési reflexnek, felkészülni veszélyekre, de ez már sok, mert pl.: akkor a fagyis kocsistól is ez jelenik meg?
Szerintem inkább aggódj és készülj fel mindenre, mintsem hogy naivan és vakon felkészületlenül és vígan biciklizz el mellette.
Mert sajnos van ilyen , így meg gondolkozni tudsz ha pl megtámad valaki akkor merre fuss vagy biciklizz , melyik a simább út , melyik van közelebb az otthonodhoz stb.
Jobb félni mint megijedni én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!