Milyen elképzelt szituációkról szoktatok álmodozni, ábrándozni, amiket szeretnétek, ha megtörténnének?
Általában a zene amit hallgatok, vagy egy frissen megnézett film/sorozat befolyásolja, hogy milyen történetszálat kreál az agyam. Pl. ha imagine dragons-t hallgatok, akkor rendszerint arról ábrándozok, hogy valami szuperképességel rendelkezem, és akár egy egész videóklippet gyártok a fejemben. :D
Vagy pl most nemrég néztem meg az Alice in Borderland sorozatot, ami egy sci-i/ survival thriller, és most arról fantáziálok, hogy hogy élném túl, ha a sorozatban levő világba csöppennék.
Kb bármilyen filmet vagy sorozatot nézek, vagy beleképzelem magam a főszereplők helyébe, vagy egy teljesen új szereplőt kreálok jómagam személyében.
Egy képzeletbeli nőről szoktam akit felöltöztetek különböző ruhákba, mint egy barbie-t, megcsinálom a haját, a sminkjét stb.. képzeletben jobban szeretek másokat öltöztetni, meg sminkelgetni fogalmam sincs miért. :D Zenehallgatás közben azt szoktam képzelni hogy énekesnő vagyok és én éneklem az adott dalt. Néha még fejeket is vágok hozzá, vagy felkapok valamit mikrofonnak és tényleg éneklek :D
Elalvás előtt meg utazásról szoktam, a szerelmemről vagy épp berendezem valahol a képzeletbeli házunkat.
Hogy egyszer egy olyan nővel futok össze aki nem hazudik mint a vízfolyás.
😀
Tudom nagyon sci-fi kategória 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!