Milyen elképzelt szituációkról szoktatok álmodozni, ábrándozni, amiket szeretnétek, ha megtörténnének?
Figyelt kérdés
Fantáziát elengedni, írjátok meg bátran részletesen :) Lehet akármilyen témájú :)2021. jan. 1. 17:31
151/161 anonim válasza:
Szerelemről összejönni valakivel majd boldogan élni együtt az életetet.Meg utazás
152/161 anonim válasza:
Szexuális fantáziáim vannak kitalált karakterekkel.
153/161 anonim válasza:
Én arról, hogy legyen végre orgazmusom 🤣
28/L
154/161 anonim válasza:
Mennyi " önzetlen " privátot fogsz te kapni utolsó....
155/161 anonim válasza:
Hogy miylen jo lenne nyerni par milliardot
156/161 anonim válasza:
Kint óriási nagy vihar van a tengeren, ami napokig tart, egy szigeten élek egy panziót vezetek ahol van egy világítótorony is, ide menekülnek akik hajóval sodródtak ide. A panzióban mekeg ételel várjuk a menekülőket. :)
157/161 anonim válasza:
Zita és én, különböző nedves szituációkban.
Az egyetlen lány, akivel nem jött össze, bár nagyon szerettem volna...
158/161 anonim válasza:
77 Targoncás minielnök, ez nagyon jó írás lett.
159/161 anonim válasza:
Hogy találkozom egy időutazóval, aki az 50-es évekből került ide, és megmutatom neki, mi minden változott azóta.
160/161 anonim válasza:
Hogy 10-12 éves gyerek vagyok, nyárra elkerülök egy rokonomhoz (nagynéni stb.), aki egész nyáron lánynak öltöztet akaratom ellenére. Ráadásul nem szabad lebuknom, mert az rettentő ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!