Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek! Ha egy harmincas...

Hölgyek! Ha egy harmincas férfi adatai között azt olvasnátok, hogy 185cm/120kg, akkor mi lenne az első ami eszetekbe jutna róla?

Figyelt kérdés

Nem tudjátok, hogy kiről van szó, még képet sem láttatok róla soha!

Az őszinte, első gondolatotokra lennék kíváncsi!Az sem baj ha sértő!

2021. jan. 1. 14:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
#7 lehet izmos, lehet nem. találkoztam már több férfival, akik kb ilyen paraméterekkel rendelkeztek (nagyon magas, meglepően nagy súly), ők izmosak, atletikusak voltak. ezért írtam, hogy HA izmos, akkor teljesen oké. amúgy az usa is egy tipikusan "dagadt" ország, mégis rengeteg sportoló van ott is.
2021. jan. 1. 15:07
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

A kérdésemnek az volt az apropója, hogy karácsony előtt szerettem volna megtakarítással egybekötött életbiztosítást kötni. Eljött hozzám a biztosítós hölgy felvenni az adataimat. Amikor a súlyomat mondtam neki akkor közölte, hogy az így nem lesz jó mert nagyon kockázatos leszek, és magas díjat fognak megállapítani. ezután beírta, hogy 100kg vagyok.

Középiskolás korom óta járok edzőterembe, és az utóbbi években majdnem minden este gyalogolok is 6-8 kilométert. Nem dohányzok, inni is csak alkalom szerűen. Semmilyen betegségem nincs.

Kérdeztem a hölgytől ,hogy ha egy 70 kilós, csontkollekció lennék, aki egész nap szívja a sodort cigit, meg issza a kommersz piát, és csak akkor mozdul meg ha belerúgnak, akkor kevésbé lennék kockázatos?

Nyilván nem nézek ki Dwayne Johnsonnak, de senki nem mondja rám, hogy dagadt, vagy tohonya lennék. Kifejezetten aktív életet élek, és egy kicsit meglepődtem ,hogy 20 kilót le kell tagadni a súlyomból, hogy életbiztosítást köthessek.

2021. jan. 1. 15:52
 13/20 anonim ***** válasza:
20%
Hiaba elsz aktiv eletet, ha mellette nem figyelsz arra, hogy mibol es mennyit eszel.
2021. jan. 1. 16:01
 14/20 A kérdező kommentje:

Persze, tisztában vagyok vele, csak furcsa, hogy pusztán egy súlyadatból mennyi mindent következtetnek az emberek.

De a válaszok hatalmasak voltak, mindenkinek ment a zöld!

Atlétát nem hordok, inkább galléros pólót, vagy inget! A piacos rövidgatya nem tudom pontosan milyen. De a tarkómon tényleg van 2 redő!

A "140 centis, gyerektestű kiscsaj" még így leírva is ijesztő!

2021. jan. 1. 16:25
 15/20 Metionin ***** válasza:
41%
Hogy kövér.
2021. jan. 1. 16:33
 16/20 Metionin ***** válasza:
100%
De ez az életbiztosításos sztori durva. Akkor lehet nekem meg plusz beírna 20 kilót :D
2021. jan. 1. 16:34
 17/20 anonim ***** válasza:
28%
Fogyni kellene, a férjem is 185 cm magas és 85 kg, én még ezt is sokallom kicsit, igaz ő már 60 éves.
2021. jan. 1. 16:54
 18/20 anonim ***** válasza:
51%
Pufi
2021. jan. 1. 17:11
 19/20 anonim ***** válasza:
67%

Hogy kövér.

Pont nemrég néztem meg Terry Crews paramétereit, mert az egyik B99 részben mondta a súlyát. 188 cm, 111 kg. És ő tiszta izom.

Látatlanban egy 120 kilós "halandóról" nem feltételezek sportolói fizikumot.

2021. jan. 1. 17:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy a vekony ferfiak tetszenek es mindegy, mennyi az izomtomege, nem nekem valo.
2021. jan. 2. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!