Miért hazudoznak az instán, facebookon, hogy a szülés után lógó mellű, csüngő hasú, túlsúlyos anyák is szépek?
Nem arról van szó, hogy most akkor ócsárolom az anyukákat, mert én is az vagyok. Én se voltam szép szülés után, a plusz kilóimmal meg a csúnya striáimmal. Most majd jönni fognak az olyan kommentek, hogy jaj, önbizalomhiányos vagyok. Nem, csupán tisztában vagyok azzal, hogy néztem ki és reálisan látom magamat.
Lehet, hogy valakit nem zavar, ha a feleségének lógó melle van meg túlsúlyos, de attól még nem lesz szexi, mert megszült egy gyereket. Miért kell olyan illúziókba ringatni nőket, hogy ez szép és szexi? És akkor a túlsúlyos emberek csak annyit hallanak meg belőle, hogy így is szexi vagy, és nem kell lefogyni. Nyilván vannak olyan emberek, akiknek ez tetszik, és a csüngő hasra áll fel a cerkájuk, de miért kell ilyeneket hazudni?
Mert szép nem csak a tökéletes lehet, hanem eszmei érték is tehet valamit széppé.
Pl szép emlék- ez sem egy szimmetrikus modell csajt jelent.
Én nő vagyok és nemsokára remélem hogy anya is, és persze egyfelől a hiúságot bántja az ilyesmi, de mégis gyönyörű dolog lehet egy kis életet kihordani a szívünk alatt.
Szerintem ezen kár pörögni a 21. Században, mert ma már vannak ilyen olyan csoda fogyókúrák, műtétek...
Nem olvastam el az eddigi válaszokat.
Kérdező, itt alapvetően azzal van baj, hogy te azt feltételezed, hogy az egész világon mindenki számára a te ízlésed az alap és a mérvadó. Nem így van. Amit te csúnyának gondolsz, abban más megláthat valami szépet, és fordítva. Senki nem hazudozik, hanem másmilyen a szépérzékük, mint a tiéd. Mindenki más dolgokat tart szépnek. Az meg, hogy mi a szexi, teljesen más kérdés, a szép és a szexi nagyon nem ugyanaz a fogalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!