Miért hazudoznak az instán, facebookon, hogy a szülés után lógó mellű, csüngő hasú, túlsúlyos anyák is szépek?
Nem arról van szó, hogy most akkor ócsárolom az anyukákat, mert én is az vagyok. Én se voltam szép szülés után, a plusz kilóimmal meg a csúnya striáimmal. Most majd jönni fognak az olyan kommentek, hogy jaj, önbizalomhiányos vagyok. Nem, csupán tisztában vagyok azzal, hogy néztem ki és reálisan látom magamat.
Lehet, hogy valakit nem zavar, ha a feleségének lógó melle van meg túlsúlyos, de attól még nem lesz szexi, mert megszült egy gyereket. Miért kell olyan illúziókba ringatni nőket, hogy ez szép és szexi? És akkor a túlsúlyos emberek csak annyit hallanak meg belőle, hogy így is szexi vagy, és nem kell lefogyni. Nyilván vannak olyan emberek, akiknek ez tetszik, és a csüngő hasra áll fel a cerkájuk, de miért kell ilyeneket hazudni?
(ó én azzal találkoztam instagramon valamelyik nap, hogy a tág pórusok szépek! Ezzel az előnnyel a gyulladt pattanás is az...)
Valamelyik kitalálta és a jótevők követik a hülyeségüket...
Van különbség a "szép" és a "kívánom szexuálisan" között. Bármire rámondhatom, hogy szép, ha az belőlem pozitív reakciót vált ki. Egyesek a szülés utáni "nyúzott" testet az anyaság szépségével azonosítják így maga a test is szép lesz. Mások szerint minden emberi test szép ilyen olyan filozófiákkal vagy hittel indokolva. Plusz ott van az érzelmi háttér is. Akit szeretek, az nekem szép lesz lógó mellel is.
Én amúgy se látok nagy különbséget a konvencionálisan gyönyörű és a csúnya test között. Emberi test, emberi test.
Amíg nem veszélyeztetik az egészségüket, szerintem felesleges kiakadni azon, hogy nem zuttyannak vissza a szülés előtti testükbe egyből. Nem kell a nőket mindig a kinézetük miatt csesztetni :D Másért is lehet szeretni őket, nem csak azért vannak hogy szépen nézzenek ki :D
Ugyan nem szültem, nem is fogok, de gyerekkorom óta lóg a mellem, pedig kövér sem voltam soha.
Tudom, hogy nagyon csúnya, de miért kéne minden szembejövőnek csúfolnia ezért? Mindig azt hittem, a csúfolódás a gyerekek sajátja.
Egyáltalán nem kell dicsérgetni, de mennyibe kerül nem phasznak lenni?
Tudod, mennyi minden nem tetszik nekem a világon? És mégsem éreztem még soha, hogy valakit le kell rombolnom emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!