Mikortól számít valaki dundinak?
A testmagasság -100 az egészséges súly felső határa. Tehát mondjuk 160/60 stb. + 5-10 kiló az túlsúlyos (160/65-70)és ha 10-nél több az dundi (160/70-80), kb 20-tól meg kövér. (160/80)
Nyilván nagyon nem mindegy, hogy mennyit sportol mellé, én pl rendszeresen sportolok és 162/64 vagyok jelenleg, de senki nem tart elhízottnak, sőt. Elég beesett az arcom, vékonyak és izmosak a karjaim, lapos a hasam. A lábaim alapvetően vastagok, de izmosak. A sportos az első jelző ami az embereknek az eszébe jut, én meg azon görcsölök hogy legalább 60 kilóra le kéne menni.
"160 cm magas és 90 kg-os-tól már dundinak számít."
Nem!
Az már egy dupla zsírdisznó.
Pont 40 kilóval több mint az ideális!
Majdnem a duplája, pedig csak 1 szíve van hozzá.
Szerintem félreértjük egymást. Diéta egyenlő fogyókúra? Miért kéne egy átlag (!) embernek fogyóznia? (Ha nem fogyózik ezerrel, hanem él mint hal a vízben, akkor nem törődik magával?)
Hülyézés nélkül légyszi..
A diéta egy személyre szabott étrendből áll, az összeállított étrend is függ attól, hogy mit szeretnék elérni vele: tömegnövelés, fogyás, krónikus betegségek kezelése, immunrendszer erősítés.
Dietetikust kell megkérdezni, az étkezési szokásokról és arról, hogy neked mit tudna ajánlani, ami összeegyeztethető a kívánt céloddal. És bocsánatot kérek a viselkedésemért, nem volt szép tőlem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!