11/21 anonim válasza:
A jövőmön gondolkodom, pluszban nagyon fáj egy helyen, és ezzel kell kezdenem valamit, ezt jelzi...
12/21 A kérdező kommentje:
#11 Jól teszed.
2020. dec. 31. 14:10
13/21 anonim válasza:
Az exemen agyalok még mindig, sajnos.
+ hogy honnan szerezzek karnist az új lakásba minél hamarabb, amint kinyitnak majd az üzletek. :D
14/21 anonim válasza:
#5-ös vagyok.
Lánnyal beszéltem neten pár szót, élőben még nem, motor meg hát szétszedve és kezdődhet a fújás:D
15/21 anonim válasza:
11# vagyok: Annyira jó lenne, ha nem küldenének az ilyen kérdés után egyesek különféle munka-reklámajánlatokat... Köszönettel.
16/21 anonim válasza:
Most az, hogy mennyi mindent terveztem még csinálni, mielőtt filmet nézünk, és hogy vajon mind belefér-e?
17/21 anonim válasza:
Beúsztam a tanulással és még annyi mindent terveztem mára.. szóval épp azon agyalok, hogy abból mind vajon mennyi fér még mára (vagy épp idénre)..
19/21 anonim válasza:
Hogy csak én gondolok e arra a bizonyos személyre állandóan, vagy néha ő is gondol rám.
20/21 anonim válasza:
Összevesztem a szeretőmmel, és úgy tűnik többet nem fog keresni (én kértem, hogy ne keressen)
... egy nálam 23 évvel idősebb házas pasas.
Az eszem tudja, hogy így a legjobb nekem hosszú távon, közben megszakad a szívem és nagyon félek a magánytól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!