Helyes ez a pasi? Bejön nektek az ilyen "rosszcsont" típusú fickó?
2020. dec. 31. 11:15
11/40 anonim válasza:
7es vagyok.
Hosszu tavon nem mukodne a dolog, de egy baratsag extrakkal kapcsolatot el lehetne kepzelni.
12/40 anonim válasza:
Erre izgulsz most, hogy elképzeled a válaszolókat ezzel a csávóval vagy mi? :'D
13/40 A kérdező kommentje:
12-es. Nem, csak kíváncsi vagyok, ki meri kimondani, hogy ez a srác egy helyes személy, attól függetlenül, hogy white trash vagy sem. Úgy látom, van, aki nem riadna vissza szexkapcsolattól sem. Díjazom az őszinteséget. Dívik álszentnek lenni manapság.
2020. dec. 31. 12:36
14/40 anonim válasza:
Szerintem meg a kérdező kb. hasonló lehet és jött magát leellenőriztetni, hogy mennyire bejövős.
15/40 Tevenyereggyarto válasza:
Akkor rá is kereshetsz ha nem nyitja meg: Emberek-> Emberi tulajdonságok: “Látjátok, lányok?”
16/40 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm válaszod. Ismersz amúgy a környezetedben hasonló beállítottságú srácot?
2020. dec. 31. 12:39
17/40 A kérdező kommentje:
Nem az enyém.
2020. dec. 31. 12:42
18/40 A kérdező kommentje:
Amúgy hatalmas a forma, ahogyan megáll a pirosnál rágyújtani, miközben a rendőrség a seggében van. Ilyennek születni kell gyerekek.
2020. dec. 31. 12:50
19/40 anonim válasza:
Az arca meg a tetoválásai csúnyák, ráadásul a stílusa is borzasztó. Az ilyenek elől pont úgy menekülőre fognám, mint ahogy ő menekül a zsaruk elől.
20/40 anonim válasza:
Ilyennek születni kell? Amit ő szed, attól bárki ilyen lesz, ha beszedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!