Mi a te 2020-as mondatod? Mi az, amit a legtöbbször szajkóztál idén?
Az én évem mondata:
Miért nem lehet, hogy csak úgy simán meghalok? (:D)
Próbálom elviccelni, de sajnos tényleg egész évben ezt éreztem, minden egyes nap elhagyja a számat ez a mondat.
Mi a te mondatod?
"Persze, vegyék még ezt is el tőlem."
A mondat arra utal, hogy mennyi utazást, programot, versenyt, előadás, ünneplést kellett lemondanom a vírustól kialakult hisztéria és pánik miatt.
3-as, ez aranyos! :)
Megmosolyogtam. :)
"Eleg van!"
A pandémia mellett még családi problémáim is vannak.
Ezt nem hiszem el. hogy ilyen létezik! Ilyen nincs.
Csak es kizarolag akkor fagy a gép mikor sietnék a mail-el vagy akarmivel es irto fontos lenne.
De aztán az áram is elmegy.
Samsung S-t akartam venni(nem volt időm körözni meg stb es napokat várni rendelesre) gyors egy-két üzletbe berohanva kellett es mindenhol a Samsung A-t nyomják.
Az exem folyamat kritizált (vékony sportos sztem szép vagyok)már nem volt mellette önbizalmam sem, azt hittem a kövi nője inkabb topmodell lesz mert annyi baja volt, erre összejött egy paraszt izléstelen igenytelen disznoval.
A mamám leégetett egy srác előtt aki azota is kerül
A legjobb gyerekkori bnőm rigolyás lett es piti dolog miatt berágott rám
Meg sorolhatnám de tul szemelyes a többi
F.szombeleak.rvavírusba
Nekem ez volt szerintem😂😂 Amiért mind a 2 hullámban megszakították a bajnokságunkat (kézilabda) plusz mert egyetemen is online lett stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!