Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki próbált már ön fejleszt...

Valaki próbált már ön fejleszteni vagy a mellékelt oldalon keresztül vagy más ilyenekkel foglalkozó emberek segítségével?

Figyelt kérdés

[link]

Piszkosul elveszve érzem magam,nem tudok kijönni a szarból és ez leblokkol mindent lehetőségeket meg az egész életemet néha már a halálon is elgondolkodom,hogy akkor minden gondom megszűnne.Szóval nem tudom lesz e valaha életem,már utolsó gondolatnak gondoltam ilyen önfejlesztésre is csak már jó pár dologra egy csomó pénzt kidobtam de nem sok mindent segített.

2020. dec. 29. 12:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9/

De még magam sem tudom mi van,volt egy balesetem 10 éve azóta kezdtem vissza vetődni,bár előtte is voltak tulajdonságaim amik most nagyon átfordultak és lebénítóak.De régen volt életem,most nincs.Igen olyan rossz,hogy sosem kapcsol ki az agyam,mikor filmeket nézek mert sokszor azzal kapcsolom ki az agyam mikor felocsúdok egy egy filmből mindig még szarabbul érzem magam mert a filmekben minden olyan jó a valóság meg sivár.Gondoltam már arra is,hogy szerzek egy kis füvet és elszívom mert állítólag az ki tudja kapcsolni az agyat egy kis időre és olyan jó érzés lenne.Mondhatjuk azt,hogy menekülök magam elől de ugye innen nincs menekvés úgy ha futok,és igen próbálok agyalni azon mit,hogy lehetne de tényleg a gondolkodás nem megoldás csak már hibásnak érzem magam biztos van aki azt mondja rám,hogy semmire való vagyok,meg általában ha valakinek elmondom mi zajlik bennem akkor lenéznek sokan,hogy minden fejben dől el meg az én hibám meg kb én vagyok a szar meg ilyenek.Sokszor érzem azt,hogy mások szerint nekem nincs jogom ehhez az állapothoz és csakis hibás lehetek,de pedig esküszöm nem kerestem magamnak a bajt :(

2020. dec. 30. 13:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha a múlton kattogsz, meg azon hogy miről maradtál le, akkor a jelenről is lemaradsz.
2020. dec. 30. 21:15
 13/13 A kérdező kommentje:

12/

leginkább a jövőn kattogok

2020. dec. 30. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!