Manapság már az ciki,ha nem drogozok?
A munkahelyen van 2 kolléga akik állandóan azzal hencegnek,hogy spuriznak, kimennek wc-re is stb.
Én csendes, visszahúzódó lány vagyok és már többször is cikiztek ezzel, hogy "egyáltalán tudod mi az" meg "gondolom még ki se próbáltad".
Én is régebben amikor olyan társaságban voltam többször éltem vele, de soha nem kiáltottam világgá, ők meg ez miatt néznek le engem .
Szerintem az a bajuk, hogy egy ítélkező kis merev pitsa vagy, akinek józanon semmi hozzáadott értéke nincs.
Nálunk is volt ilyen. Egy pohár bort sem ivott és ettől felsőbbrendűnek hitte magát. Ha el is jött szórakozni, a kis barlangjából nézett ki összekulcsolt kezekkel. Utáltam azt az embert.
Én nem ítélem el a kábítószereket, de emiatt rászállni valakire primitív dolog. Sok retek díler azt akarja, hogy rászokj, aztán vegyél tőlük, lehet ők is hasonlóra játszanak, de lehetnek egyéb hátsó szándékaik is.
Természetesen nem ciki, én rengeteg függőt/alkalmi használót ismerek, de egyikük sem ilyen retard, semmi különös nincs abban sem ha használja valaki vagy ha nem használja, nem is értem miért nagy dolog ez számukra.
Igen, sztem minden normális ember drogozik....
Csak a tutyimutyik nem mernek élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!