Próbáltál már változni tudatosan? Mennyi időbe telt?
Most is azt teszem. Nagyon elegedetlen vagyok magammal a tulsulyom miatt. Sokaig nem akartam hinni abban, hogy ez fejben dol el, de lényegében minden korabbi probalkozasomat en szabotaltam (ez szinten egy olyan tulajdonsagom, amin szeretnek valtoztatni, mert hajlando vagyok menekulot fujni, ha koszamithatatlan, de boldogsaggal kecsegteto vizekre eveztem).
Elhataroztam, hogy onfegyelmet es turelmet fogok fejleszteni, illetve azt is, hogy oszinte leszek masokkal. Az onfegyelem es turelmet eredmenye eddig -10 kg, szoval ebbol tudom, hogy jo uton haladok.
30-60 nap alatt kialakul egy szokas, szoval ha tudatosan akarsz valtoztatni, akkor fontos, hogy uj szokasokat alakits ki, mert azok sokkal erosebbek lehetnek a motivacional / lelkiallapotodnal. Egy-egy celzott, hasznos, jo szokas akkor is elorebb fog vinni, ha semmihez sincsen kedved, nincsen motivaciod.
Jó úton vagy.Felismerted, hogy hol kell változtatni és próbálod is.Eltart még egy ideig.
Nekem az vált be, hogy elengedtem mások problémáit.
Nem akartam mindenáron megmondani nekik, hogy mit tegyenek.Nem kritizálták őket mert szerintem szarul csinálják az életüket.Mert ezek voltak a hibáim.Folyton okoskodtam.
Ma már csak a saját dolgommal foglalkozok.
Némely tulajdonságokkal könnyű leszámolni, másokkal nem.
Nekem a két legkeményebb dió a lobbanékonyságom és a türelmetlenségem volt. No meg a szorongást okozó negatív gondolataim.
Mindegyikkel sikerült megbírkóznom, de több évbe telt. Úgyhogy kitartás, Neked is menni fog!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!