Miért preferálják itt a válaszadók a semmitmondó válaszokat?
Itt nincs szó nagy mellényről. Csak ti tekintitek azt nagy mellényűnek, aki nem akar beállni a picsogó csordába. Vagyis az utolsó mondatod szerint:
"Nem kell rögtön nekiugrani hanem előbb belegondolni a helyzetébe."
Vagyis nem tanács kell, hanem együttérzés. Akkor minek kérdez? Pont erről szól a kérdésem. Szerinted ha valaki tanács helyett együttérez, az valaha megoldott valamit?
Nekem nagyon nem mindegy a kérdező stílusa. Ha paraszt, szid másokat, mindenkit is hibáztat, mocskos szájjal pocskondiáz, netán még kötekedni is nekiáll (pláne ha ezt normális válaszolókkal teszi), na akkor én sem fogom magam vissza. Akkor sem, ha minden tanácsra csak kifogást keres.
Ha viszont kulturáltan kérdez, rendesen vázolja a helyzetet, akkor szerintem is bicskanyitogató nagy pofával belerúgni. És ezt szerintem is a kisebbségi komplexusos lúzerek csinálják, akik itt keménykednek, élőben meg behúzzák fülüket-farkukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!