Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy reagálnál rá, ha a 3...

Hogy reagálnál rá, ha a 3 éves keresztgyereked ezeket mondaná?

Figyelt kérdés

Amikor közeledni akarsz hozzá. Hagyjál békén. Nem szeretlek.

Okot nem adtál rá, mert ajándékokat veszel neki, törődsz vele, heti minimum 1x látogatod, néha 2x is.

Ezeket komolyan mondja, vagy nem tudja mit fecseg?

Tegnap Karácsonyi vacsora előtt mindenkinek vitte a művirágot oda a kicsi, csak engem hagyott ki. Viszont nem értem, mert régebben meg mondogatta, hogy szeret, meg amikor nem találkozunk, kérdezi, hol vagyok?

2020. dec. 26. 11:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Hát maximálisan meg tudom érteni a gyereket, én sem szeretnék egy olyan senkit, aki meg akarja verni az apámat.
2020. dec. 26. 15:06
 22/25 A kérdező kommentje:
Egy Olyan apát, aki félreqrt pár hónapja, pár hónapig a nővérem mellett?
2020. dec. 26. 15:08
 23/25 anonim ***** válasza:
7%
És? Ehhez neked mi közöd? Lehet, hogy oka volt a megcsalásnak.
2020. dec. 26. 15:16
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek ezért (szülei kapcsolata miatt) is érzékenyebb lehet és haragszik a világra. Gyermekrajzelemzésből mesélte az egyik tanár, hogy pl. 1 kisgyerek fél évvel azelőtt kirajzolta magából szülei különválását, mint ahogy közöltékvele. Hiába próbálták a gyermek előtt a látszatot fenntartani, ő megérezte. Nah, de szerintem te ne avatkozz bele a magánéletükbe, bármennyire is valóban görény dolgot csinált az apuka. Ez az ő történetük = magánéletük. Szeresd szavakkal is azt a szegény 3 évest.
2020. dec. 26. 15:19
 25/25 anonim ***** válasza:
Elso korben probalj tavol maradni a gyerektol ha talalkoztok.Ugy ertem ne gyomoszold,ne puszilgasd ossze vissza.En meg emlekszem,mennyire utaltam,ha a felnottek a fejemet simogattak,vagy ha megprobaltak csiklandozni.Ilyenkor senki sem oromeben,hanem kinjaban nevet.A gyerek egyertelmuen megmondta neked,hogy nem szereti ahogyan szeretgeted.A figyelmet pedig nem ugy tudod visszaszerezni,ha erolteted,hogy most pedig akkor is jatszom veled ha belegebedsz,hanem pl ha van ra mod,akkor elkezdesz valami -a gyerek szamara erdekes-dolgot csinalni (pl garazst epiteni a kisautonak)es nem hivni ot,hanem megvarni amig magatol csatlakozik.
2020. dec. 27. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!