Hogy reagálnál rá, ha a 3 éves keresztgyereked ezeket mondaná?
Figyelt kérdés
Amikor közeledni akarsz hozzá. Hagyjál békén. Nem szeretlek.
Okot nem adtál rá, mert ajándékokat veszel neki, törődsz vele, heti minimum 1x látogatod, néha 2x is.
Ezeket komolyan mondja, vagy nem tudja mit fecseg?
Tegnap Karácsonyi vacsora előtt mindenkinek vitte a művirágot oda a kicsi, csak engem hagyott ki. Viszont nem értem, mert régebben meg mondogatta, hogy szeret, meg amikor nem találkozunk, kérdezi, hol vagyok?
2020. dec. 26. 11:38
11/25 anonim válasza:
Ja hát akkor meg is vagyunk, a női áskálódás meg családon belüli gyűlölködés és egymás elleni uszítás
12/25 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok.
2020. dec. 26. 12:15
13/25 anonim válasza:
Akkor két férfi picsáskodik a gyerek felett?
Nehogy azt hidd, hogy ezt nem érzékeli valamilyen formában a gyerek is
14/25 anonim válasza:
Ő csak szeretni akarja, ennyi.🙂
15/25 A kérdező kommentje:
Én csak szeretni akarom.
2020. dec. 26. 12:27
16/25 anonim válasza:
Hát bocs, de a stílusodból leró, hogy itt nem a gyerekkel van a baj, konkrétan meg akarod verni az apját. Nem minden gyerek szereti az ilyen agresszív gyökereket, mint amilyen te vagy.
17/25 anonim válasza:
Kerdezo,tenyleg kerdezd meg a gyerektol.
A Kerdezo a gyerek szuleinek askalodasanak aldozata.
A szulovel is beszelgess el ,miert kell a gyereket ellenedforditani.
18/25 anonim válasza:
Szerintem te is egy haromeves szintjen vagy meg, ha nem erted, milyen dolog ennyi idos gyereknek lenni es mi milyen hatassal van ra. Remelem, kiskamasz vagy, nem primitiv.
19/25 anonim válasza:
Elsőnek csajnak hittelek, tejoeg
20/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok agresszív, csak valami van a háttérben tuti. Az apja érdekes ember, alapból irigy rám, amiért szerinte én jobb sorsú vagyok, abból jövök.
2020. dec. 26. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!