Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történt Rékasi Karollyal?...

Mi történt Rékasi Karollyal? Sokkot kaptam a viselkedesetol a reggeli műsorban ma.

Figyelt kérdés
A reggeli műsorban nagyon furcsa volt, ma reggel.

2020. dec. 22. 11:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
hát ezt a kínos 8 perc kínszenvedés volt végignézni
2020. dec. 22. 17:21
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább azon voltam elhűlve, hogy mennyire megöregedett ez az ember. Aztán rágugliztam, és rájöttem, hogy nem véletlenül, hisz már lassan 60 éves.

Durva, hogy, hogy telik az idő.

2020. dec. 22. 22:29
 23/26 A kérdező kommentje:
Igen, bennem is még az a fiatalkori barátok köztös képe van és tök durva hogy már lassan 60 éves... Sajnos nagyon gyorsan elszalad az idő!
2020. dec. 23. 09:40
 24/26 anonim ***** válasza:
64%
De hát most lett vegetariánus. Persze hogy aggódik a mikulásvirágokért, most a növényekre fókuszál. Én is észrevenném ha szegény virágok szomjaznak. Ez normális dolog, bár szólhatott volna adás után is, bár addigra mi van ha elfelejti. Igaz kérhetett volna egy öntözőkannát rögtön az adásban, én biztos kértem volna a helyében és megöntözöm a virágokat hátha túlélik.
2020. dec. 23. 16:57
 25/26 anonim ***** válasza:
Én pont ilyennek képzelem a mindennapi életben, lerí róla, hogy egy arrogáns majom
2022. ápr. 19. 20:00
 26/26 Kroms ***** válasza:
0%
Irigyellek, hogy ilyen problémáid vannak.
2022. szept. 24. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!