Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit vajúdnak ennyit a december...

Mit vajúdnak ennyit a december 24-i nyitással/enyhítéssel? Az az 1 este nem tök mindegy?

Figyelt kérdés

Annyit kínlódtak ezzel míg nagy nehezen megszülték a döntést hogy dec 24-én este (de csak aznap este) enyhítenek-és nincs kijárási, lehet menni misére ..... annyira nagyon fontos ez??

Az az egy szaros este? Nem értem őszintén nem.

Kit és miben korlátozott volna, ha marad minden ahogy volt és nincs éjféli műcirkusz álvallásosság a templomokban?

2020. dec. 22. 10:03
1 2
 11/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
59%
Azért tök durva. Aki szerint ez csak az éjféli miséről szól, azoknak nincs családja? Esetleg olyan szerencséje van, hogy mindenki egy fedél alatt él?
2020. dec. 22. 10:21
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
12, facebookon a kihirdetés alatt azon vergődött mindenki, hogy ők 25én mennek családozni, a 24et leszarják. Nulla rugalmasság.
2020. dec. 22. 10:22
 13/18 A kérdező kommentje:

" azoknak nincs családja? "

aztán mi az akadály hogy pl délre odamenj ahova akarsz négyig ott képmutatóskodsz, aztán estig simán hazaérsz?

2020. dec. 22. 10:22
 14/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
58%
Hja, köszi, így már értem. Mégegy antiszociális barom, aki csak képmutatóskodni jár a családjához. OK, semmi probléma, vannak ilyen családok is. Sajnálom, hogy ilyen családban kellett felnőnöd, sajnos ez elég negatívan befolyásolta a személyiségedet. Nem biztos, hogy te tehetsz róla.
2020. dec. 22. 10:28
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

13: neked ezek szerint a családdal való együttlét csak képmutatás...

Vajon miért van tele a GYK ilyen defektes családtagokkal ????

Költői volt a kérdés! :-D

2020. dec. 22. 10:29
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Béci, megelőztél! :-D 1 perccel! :-D
2020. dec. 22. 10:29
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
Mi van Bazsi, zavar, hogy megint csak te leszel egyedül karácsonykor?
2020. dec. 22. 11:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki olyan szinten vallásos, hogy neki az éjféli szentmise nélkül nincs karácsony, az nem úgy fogja felfogni, hogy azon nem múlik semmi. És amennyi ilyen ember van, ez sztem akár még a Fidesz bukásába is kerülhetett volna, ha megtiltják.
2020. dec. 22. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!