2/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem, a legnagyobb hip hop előadók között a helye. A zenén kívüli dolgai, hülyeségei engem személy szerint nem érdekelnek.
3/7 anonim válasza:
Igen, viszont a zenéi meglepően jók.
4/7 anonim válasza:
Szerintem őt nem érdekli a te véleményed, eléldegél abból a több millió dollárjából.
5/7 anonim válasza:
Anno megnéztem egy videót arról, hogy mégis miért tartják olyan nagyra őt, és van értelme. Egy rakás olyan ötlete volt, ami megújította a rapzenét, olyan témákat mert feszegetni, amiket előtte mások nem mertek, és nagyszabású projektekbe kezdett, amik túlmutattak a felszínes "gettórappen".
Bár ez főleg a karrierje elején volt, mostanában viszont kezd beütni nála az elmebaj.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb pop kulturális ikon túl van hypeolva, de vele éppen nincs nagyobb bajom, a zenéit nem hallgatom, de látszik, hogy keresi az értelmet az őt körülvevő dolgokban, csak épp nem tudja merre kutasson.
7/7 anonim válasza:
Nincsen, sőt, aránylag kevésen is ismerik a munkáit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!