Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 26 éves nő vagyok. Miért...

26 éves nő vagyok. Miért van az,hogy az utóbbi időben látványosan észre lehet venni,hogy sok nő túl sokat képzel magáról? Ha bemegyek a boltokba is azt látom,hogy olyan lekicsinylően néznek más nőkre,hogy hihetetlen.

Figyelt kérdés
Főleg a korombeli nőknél vettem észre ezt leggyakrabban. Nagyon ritka, ha valaki szerény,mindegyik rámenősködik, felvág,és csúnyán is beszél.Nem csak azokra jellemző ez, akiknek drágább ruhájuk, cipőjük, táskájuk van, sima hétköznapi nőknél is abszolút előfordul.
2020. dec. 21. 18:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
91%

Megszoktam már, hogy néznek, valamiért nagyon feltűnő vagyok, pedig mindig próbálok beolvadni.

Amúgy munkahelyen tűnt fel, hogy kb. pont ennek a korosztálynak mekkora az arca. Nem tisztelik a náluk több szakmai tapasztalattal rendelkező idősebbeket. Aztán ahogy adódnak a helyzetek a munkában, amit az idősebbek jobban kezelnek, mint ők, akkor meg megy a duzzogás.

2020. dec. 21. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!