Miért hihetetlen az, ha egy 17 éves fiú nem dolgozik és nem iszik alkoholt?
Ha te egymagad nem tudsz megélni 150-200 ezer forintból, akkor itt egyedül veled van a baj, nem az összeggel. Így több millióból se tudnál megélni.
Kérdező, mert azt hiszik, hogy a legtöbb tizenéves mind iszik, bulizis, drogozik.
De nyugi, nincs veled baj. Továbbra is élj egészséges életet. Időközben pedig mind agyilag, mind érzelmileg is meg fogsz érni egy párkapcsolatra.
17 évesen ugyanilyen voltam.
A bulizást viszont próbáld majd ki, lehet, hogy tetszeni fog!
Azért nem eredendően rossz dolog. ;)
Én kipróbáltam, nem nekem való dolog.
Én is ilyen voltam, nincs ezzel baj, ismerek sok olyan ember aki már 13-14 évesen vedel, annyit iszik, el szökik otthonról, álltalában valamelyik árokba találták meg mindig, apja alig bírta haza hozni, szóval maradjon is így, mondjuk azért egyszer érdemes ki próbálni már nem azt hogy le iszod magadat a buliba ha nem meg kóstolod és egy kicsit bulizol is, munkát majd szerintem jövőre próbáld meg pár hétre, csak hogy lásd nem olyan könnyű megszerezni a pénzt.
Ugyan ilyen voltam én is, most így 21 évesen élem a kamasz koromat amit a te korodban kellet volna.
"Hát, ha 17 évesen nem dolgoztam volna nyáron, nekem sem lett volna miből innom."
Talán van,akinek nem éri meg pihenés helyett 2 hónapot dolgozni azért,hogy pár nap alatt elköltse azt,amiért hónapokat kellett dolgozni.
Pláne,ha nem is vágyik rá.
Van elfoglaltság,ami ingyen van és kielégítő egy 10-en éves számára.
Sok gyerek még az egyetemi évek alatt sem dolgozik nyári szünetben.
Nem értem egy középiskolásnak miért kellene.
Ha valami nagyon költséges hobbira vágyna,amit a szülei nem tudnak neki biztosítani,akkor érthető lenne.
Elég lesz majd felnőttként szenvedni.
Amúgy is 18 év alatt csak korlátozott időben dolgozhatna,abból nem fogja leszűrni mi vár rá majd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!