Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek sem megy ki soha...

Szerintetek sem megy ki soha a divatból a kézmosóba vizelés?

Figyelt kérdés

Én nem a kádba, hanem a kézmosóba szoktam hugyozni. Pont tökéletes a magassága (ugye a WC alacsonyan van, ott fröcsköl), csak felfektetem a pélót szélére, még fognom sem kell, és közben a csapból folyik a víz, lemossa egyből. Közben tudok fogat mosni, vagy belőni a séróm. Nagyon praktikus és spórolok a ízel is.

Több haverommal is beszéltem már erről, ők is így csinálják otthon kényelmi szempontból (persze csak ha nem látja az asszony).

2020. dec. 19. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Ne haragudj, mindenféle rasszizmus nélkül: te cigányok között élsz és te is az vagy? Akkor megértem ezt a kérdést, máskülönben nem.
2020. dec. 19. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Az emberiség megérett a pusztulásra.... JÉZUS GYERE LE !!!!!!!!
2020. dec. 19. 19:19
 3/10 grafno ***** válasza:
49%
En besirtam a kerdesen. En is igy csinalom. Ha atalakitjuk a furdot akkor beteszek egy pisoart is. A masik meg sokan vagyunk es a wc surun foglalt. De nem fog kimenni. 👌moso forever
2020. dec. 19. 19:23
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező: Egy primitív idióta vagy, nincs ezen mit szépíteni... Más meg ott mossa utánad a kezét, vagy esetleg vizet tölt magának. Még szerencse, hogy nem vered a f@szodat a csapba, bár a magadfajtáktól minden kitelik. Primitív egybites bunkó....
2020. dec. 19. 19:34
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Én egy teljesen normális, majdnem elit gimnáziumba jártam, ott aztán egy mindennapos volt, hogy a csapba hugyoztak :D Valamiért vicces volt nekik. Főleg akkor nevettek, amikor belepisiltek és utána valaki aki erről nem tudott, inni akart a csapból. Sose buktak le. És nem romák csinálták :D Ja és nem csak 15 évesen csinálták, egészen a legvégéig, volt hogy többször csinálták 18-19 évesen.
2020. dec. 19. 19:37
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Isten minek teremtett ennyi idiótát azt nem értem....
2020. dec. 19. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Száradjon ki a töke az ilyen tetveknek.....
2020. dec. 19. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
#4 5-ös vagyok megint, nálunk azt is megtették, igaz ez csak pár alkalom volt. Én egyszer majdnem beleestem a csapdába tesiöltözőben, azt hittem safe bemenni, de szerencse, hogy a normálisabbak szóltak, hogy mi a szitu. Utána szerencse a beleverésről leszoktak, viszont a használt tampon belecsavarása és a hugyozás az örökzöld maradt. A tamponból többször sajnos a cipőmbe is landolt, amikor többször kitömték vele. Érdi Gárdonyi, így szeretlek :D
2020. dec. 19. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:
25%

A lányok meg a zuhanytálcába és a kádban csinálják.

[link]

2020. dec. 19. 20:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Retardáltak...
2020. dec. 19. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!