Számotokra melyik a legidegesítőbb magyar szó/kifejezés?
Figyelt kérdés
2020. dec. 18. 18:31
11/16 anonim válasza:
Az "igenis" -től falra tudok mászni. Ha ezt meghallom, már tudom, hogy egy végtelenül, buta, bigott illetővel van dolgom, akire jobb nem pazarolni az időt.
12/16 anonim válasza:
Pasi, buksza, hapi, "mindent is", "tesa", kajak, adom/ beadom (szleng verzió), meg amikor angol szavakat akarnak magyarosítani: "lájkolom, crusholom".
Nekem sajnos elég sok van, nem tudnék választani.
13/16 anonim válasza:
A maszk szó már nagyon idegesítő.
Ezen kívül amikor keresztény helyett keresztyént, vagy cseresznye helyett cseresnyét mondanak.
14/16 anonim válasza:
ezmiatt, adom (amikor "egyetértek" jelentéssel használják)
15/16 anonim válasza:
A keresztyént azt valamelyik protestáns vallásra mondják. Tehát más a jelentése mint a kereszténynek.
Ami engem idegesít az az ősanyák szóhasználata: cicizik, pocaklakó, mosipelus, párom stb.
16/16 anonim válasza:
15-ös! Legtöbb esetben nem a megkülönböztetés miatt használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!