Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért várja mindenki annyira...

Miért várja mindenki annyira az év végét? Mivel lesz jobb 2021?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasni, hogy jaj lenne már vége ennek az évnek. Mert mi fog változni attól, hogy 2021 január lesz? Eltűnik a koronavírus? Újra lesz mindenkinek munkahelye? Minden rendbe jön?

Szerintem ugyanolyan rosszul fog minden folytatódni tovább...

2020. dec. 18. 09:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Gratula 10-es!Sok sikert :)
2020. dec. 18. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Személyes dolgok miatt, mindekit lelkileg máshogy érint a járvánnyal járó dolgok, illetve mindenkinek van személyes problémája.

Nekem személy szerint jól telje az idei év, semmiben nem befolyásolt a korona vírus.

Akinek rosszul telt az év, annak kívánom hogy jövőre legyen rendben minden!

2020. dec. 18. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azért várom az év végét, hogy túl legyek végre a karácsonyi mizérián. Nem hiszem, hogy 2021 sokkal jobb lesz.
2020. dec. 18. 11:51
 14/15 A kérdező kommentje:

Jó válaszok jöttek. Ment a felpontozás!:)

Nekem is rossz volt abból a szempontból, hogy ősszel halt meg mamám. Nagyon megviselt, és ez az érzés jövőre sem fog elmúlni, mert nem láthatom többet.

Az a baj, én is úgy érzem, nem sok jó jöhet. :( Ki tudja mi lesz még itt.

2020. dec. 18. 13:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem olyan, mintha sokak egy számot hibáztatnának mindenért. Az egész "f* ck 2020" ostobaság szerintem. Nekem az egésztől van egy ilyen érzésem, hogy 2020 csak a kistesója a következő éveknek. Tudjátok, majd megmutatja 2021, hogy mi az igazán szívás, jönnek majd az igazán kemény évek, amikor visszasírjuk majd 2020-at. (Én ezért nem szeretek ilyen szélsőségesen, erősen megnyilvánulni ilyen dolgokban, hogy nehogy visszaüssön).

Egyébként nekem egész jó év volt 2020, azért mert az az előtti év szörnyűre sikeredett. 2019 tavaszén kezdődött, év végére már nagyon mély ponton voltam. Ha tavasszal nem lett volna egyetembezárás, nem tudom, hogy hol lennék most. Nekem lelkileg nagyon sokat segített a elzártság, lekerült rólam egy hatalmas külső nyomás, amit az egyetem személyes légköre hozott. Nehéz lesz visszaállni, de lelkileg sokkal-sokkal erősebb leszek, mint a járványhelyzet nélkül lettem volna.

2021. jan. 6. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!