Meddig hitegetheti magát egy ember hogy az első csók bármikor megtörténhet? hány éves kortól lesz ez üres önáltató maszlag duma?
Figyelt kérdés
Ha az ember már bőven 20-on felül van, erősen közel a 30hoz és az első csók még mindig várat magára, akkor is megállja a helyét az üres duma hogy az első csók „bármikor“ megtörténhet?
Hát a sose látott amerikai nagybácsi milliárdos öröksége is bármikor nyakamba eshet-elvileg. Gyakorlatilag meg sose fog. Önáltatás ezzel hitegetni magam.
Az első csók kapcsán van értelme még az (ön)hitegetésnek?
2020. dec. 17. 12:18
2/18 anonim válasza:
Ha te már eldöntötted, hogy ez önámítás, miért teszel fel felesleges kérdést? Csak hogy vitázz a válaszolókkal?
3/18 A kérdező kommentje:
miért te látsz reális reményt? reálisat, nem üres hazug odaképzelt rózsaszín felhőket?
2020. dec. 17. 12:22
5/18 A kérdező kommentje:
hát én nem látok. mondjuk 10 éve se láttam.
2020. dec. 17. 12:25
6/18 anonim válasza:
Hogy történhet meg az, hogy valaki 30 fele slattyogva még egyszer sem csókolózott? Barlangban élsz? Gyere ki belőle, ha zavar.
7/18 anonim válasza:
Amig rá nem jön, hogy azért tenni is KELL és kiépiti hozzá az utat! Az "introveltált vagyok, nem mozdulok ki, mikor jön a szerelem?" esetben soha!!
8/18 anonim válasza:
Én nem áltatom magam. Vagy összejön egyszer, vagy nem. Nincsenek rózsaszín felhős illúzióim. De nem is rágom magam a kérdésen non-top.
9/18 A kérdező kommentje:
"Hogy történhet meg az, hogy valaki 30 fele slattyogva még egyszer sem csókolózott? "
mert annyian álltak sorba nálam hogy nem tudtam dönteni és inkább az összeset elzavartam!
na szerinted hogy? a nullából nehéz választani.
2020. dec. 17. 12:30
10/18 A kérdező kommentje:
"mikor jön a szerelem"
a szerelem az már jött itt volt elment. soha egy szót nem szóltam az illetőhöz. soha.
2020. dec. 17. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!