Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez micsoda? Valami betegség?

Ez micsoda? Valami betegség?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy rondának tartom magamat, pedig igazából tudom a lelkem legmélyén, hogy szép vagyok és mások is mindig dicsérnek, hogy milyen jól nézek ki, tehát bőven kapom a pozitív visszajelzéseket, de valahogy mégis mindig eljutok arra a pontra, hogy igenis csúnya vagyok, gyakorlatilag meggyőzöm magamat erről. Ez mitől van? Nagyon furcsa ez az egész, főleg így leírva. Esetleg tudtok erre megoldást is? Vagy van ennek valami neve? Köszi előre a válaszokat! (Bocsi, ha kicsit zavaros lett.)

2020. dec. 17. 03:09
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Önbizalomhiány az oka. De még mindig szimpatikusabb ez, mint amikor egy átlagos, vagy csúnyácska lány szépségkirálynőnek hiszi magát és úgy is viselkedik.
2020. dec. 17. 03:14
 2/6 anonim ***** válasza:
14%

Ha esetleg szeretnéd én szívesen ki elemezlek.

Először írsz a belsődről,ezekután le írod a külsődet,végül pedig küldesz magadról egy egyszerű képet.

2020. dec. 17. 03:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ugy vagyok vele gyerekként joformàn tükörbe sem néztünk, mégis elvoltunk az élettel.

Felnötten kell egy önmagunknak történö megfelelés, higiénia stb, de én ugy vagyok vele akinek tetszem azzal foglalkozom, akinek meg az mehet.

2020. dec. 17. 04:04
 4/6 anonim ***** válasza:
*akinek meg nem
2020. dec. 17. 04:05
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Ugyanez az elmebetegsége van a csajomnak is, borzasztó... A világ legszebb lánya, csomó ember szépnek tartja, de állandóan hisztizik hogy milyen ronda mert az anyja annak tartja és neki hisz inkább. Agyrém.
2020. dec. 17. 04:36
 6/6 anonim ***** válasza:
A hiedelmeid még mindig erősebbek a tényeknél.
2020. dec. 17. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!