Nincs akaratom , Motivációm nem vagyok kitartó dolgokban miért?
Mi a célod azzal, amit csinálsz?
Mert ugye jó esetben az motivál Téged, nem pedig Te lökdösöd saját magadat.
Kell egy Nagy Kép, egy nagy MIÉRT, amiért megteszed a kisebb dolgokat.
Valószínűleg nem azt csinálod ,amit szeretnél.Olyan dolgot keress,ami tényleg érdekel és nem csak azért csinálod hogy valakinek megfelelj vagy mert ezt kell csinálni!
Tűzz ki magadnak célokat ,ezzel is ösztönözve magad ,hogy miért csinálod
Én is ugyanígy vagyok, ha ez valamennyire megnyugtat. Kb. 3-4 naponta váltakozik 23 éves létemre az érdeklődési köröm. Egyszer az egyetemi szakomon szeretnék a "császár" lenni és kimaxolni az egészet, egyszer pedig a balanszot akarom megtalálni és mellette csinálni 1-2 képzést, egyszer olyan akarok lenni aki beszél 2-3 idegennyelvet felsőfokon, egyszer katonatiszt vagy rendőrtiszt akarok lenni, utána edzeni akarok, utána minden héten egy számot meg akarok tanulni zongorán (amit soha nem tanultam, csak magamtól).
Mindbe belekezdek 1-2 napig, majd fordul egyet a kocka és jön a következő dolog és ezek váltakoznak már kb. 2-3 éve. Nekem is nagyjából amiatt szokott elmenni a kedvem mindentől, hogy belegondolok abba, hogy mennyi mindenben szeretnék jó lenni, de egyszerüen kevés rá a 24 óra és elmegy a kedvem, hogy max. csak 1-2 dolog mellett tehetem le a voksom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!