Probléma van velem ha úgy érzem hogy nem ebben a világban van a helyem?
Figyelt kérdés
Csak annyit mondok el, hogy nagyon furcsa "ember" vagy mi vagyok (ezt már mások is mondták) és sehogy sem tudok beilleszkedni a világba. Mintha nem ide tartoznék, nem találom a társamat, nem tudom elmondani igazából hogy mit érzek, elmondhatatlan. De nagyon félek... Teljesen egyedül vagyok. Nem érzem magam embernek sem.2020. dec. 11. 23:50
11/17 A kérdező kommentje:
Az emberek számomra nagyon ijesztőek, ellenségként tekintek rájuk, ahogyan az állatokra is, (bár sosem lennék képes megölni bármilyen élőlényt) valami miatt amit senkinek nem merek elmondani. Félek.
2020. dec. 12. 00:34
12/17 anonim válasza:
Mondd el nyugodtan. Úgysem ismerunk, viszont hátha lesz rá megoldás, segítség, vagy magyarázat. Minden félelmet úgy lehet legyőzni, hogy farkasszemet nézel vele.
13/17 anonim válasza:
Sajnos mostmár nem bírok tovább fennmaradni, 6-kor kelek, de ne hagyj minket válasz nélkül kérlek. Holnap folyt.kov. Joejt mindenkinek.
14/17 anonim válasza:
Kezdd el a jokat keresni az emberekben.nezz meghato videokat.
Az agyad rosszul asszociál
15/17 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok én is. Én nem érzem magam furcsának ezért, de tény, hogy gyerekkorom óta van bennem egy "elveszettség érzés".
Azt hiszem, az a bizonyos "ősbizalom" hiányzik teljességgel belőlem. Nem bízom a világban, az emberekben. Nem érzem a világban biztonságban magam. Pedig átlagos családban nőttem fel.
16/17 anonim válasza:
"A szeretetén kívül minden emberi tett--romépítés" Fodor Ákos
Ha szeretsz olvasni, nagyon tudom ajánlani Eleanor H. Porter: Az élet játéka c. könyvet!!🙃 Legalább az ajánlóját olvasd el, kérlek! És próbálj a jó dolgokra fókuszálni a rosszak helyett--tenyleg csodákra képes...😉
17/17 anonim válasza:
Nem. Én is azt érzem, hogy rossz korba születtem. Gyors, gátlástalan, szélhámos, anyagias, érzéketlen, felületes nekem ez az egész, ami körbevesz, - a folyamatos bizonytalanság már csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!