Szavazzatok ! Mi a legirritálóbb, legidegesítőbb hang a számodra, ami miatt kivonulnál a Világból, vagy a falat kaparnád ?
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 23:41
21/25 Metionin válasza:
19, 20. Ja amúgy ennek evolúciós oka van csak nálam nem az az első gondolat hogy ellátom hanem hogy kilövöm a holdra :D még szüleimnél kisvárosban naponta a traktor, a kutyák, a fűrész, fűnyíró stb. sohasem zavart de az egyik albimba sikeresen kifogtam fölöttünk az üvöltő csecsemőt a folyton hisztiző nagyobb tesóval, plusz a ház mellett egy ovi ahol órákig visítottak kint, és hogy teljes legyen a kép, egy játszótér is volt ahol ovi után visíthattak tovább. Konkrétan agyilag zombi lettem, főleg hogy a munkám nagy része home office. Költöztem amint lehetett.
22/25 anonim válasza:
Még egy szavazat a gyereküvöltésre.
23/25 anonim válasza:
Számomra ez a top 4:
-horkolás
-csámcsogás és egyéb étkezési zajok (szürcsölés például)
-visítozó gyerekek a buszon
-felső szomszédom trappolása, rohangálása (mintha a sarkát csapkodva rohangálna fel-alá)
24/25 anonim válasza:
"Nem mintha megválaszthatná az ember, hogy mi idegesíti és mi nem."
:D :D :D Gratulálok! Csak keress rá, hogy kell, hátha épülésedre szolgál!
25/25 anonim válasza:
Engem az apám által kiadott hangok tudnak kegyetlenül felk*rni, most így az otthonlevős időszakban még jobban. Egsszerűen olyan dolgokkal tud előállni, hogy inkább neki sem állnék a részletezésüknek mert előbb hozzávágnám a telefonom a földhöz minthogy befejezzem itt a szövegem (nem szándékosan csinálja, legalábbis nem idegesítő szándékkal). De ha mégis leírnám, biztos vagyok benne hogy mást is képesek lennének ezek kiborítani, csak olvasva és maga elé képzelve a szituációt. Egy enyhébb példát mondok: amikor úgy beszél a szokottnál kisebb hangerővel az ebédlőasztalnál, hogy hallod ahogy szépen lassan összegyűlik a köhögéses váladék a torkában, és egyre jobban hörögve beszél mély hangon. Aztán, mivel ő is érzi (de csak tudat alatt), minden mondata végén megköszörüli a torkát, ami igazából csak egy rövid mghmgmmm... hümmögés, és előről kezdi az egészet. Néha szólok hogy apa köhögd már ki magad rendesen, és akkor javul a helyzet, de magától nem veszi észre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!