Nem ciki ha valaki a fogászati kezeléstől fél izgul remeg, igaz? A fogorvosoknak ez nem kirívó különleges viselkedés ugye?
Figyelt kérdés
Idén még időszerű lesz fogőeltavolítas ilyen éves vizit. Tavaly mikor voltam beültem izgultam remegtem a fejem egy picit nem bírtam stabilan mozgatása nélkül tartani. De pár perc múlva elmúlt. Szerintem annyira nem zavarta a dokit mert nem szólt de én éreztem hogy nem tartom stabilan a fejem elmozditom rángatom stb..2020. dec. 9. 22:39
11/11 Dj.Norbi1994 válasza:
Nem ciki egyáltalán.. 27 éves vagyok,szét vagyok varrva,a hátam a két karom a mellkasom..de fullra,és tetoválás közbe el szoktam aludni ha nem beszélgetünk..De ha be megyek a fogorvoshoz,a vérnyomásom fel szalad,elkezdek izgulni és a fejem is remeg folyamatosan.NEM CIKI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!