Miért bénázok állandóan? 18 éves létemre is mindent leverek kiöntök elejtek egyszerűen káosz van amerre csak megyek.
Talán csak kétbalkezes vagy de az is lehet hogy nagyon csak a hibaidra figyelsz
Akar mi is van nincs ezzel az egvilagon semmi baj
En pl minden egyes etkezesnel vagy az eteltol vagy az innivalotol majd meg fulladok mert felrenyelek:D
Szinte minden egyes setam soran megbukok valamiben es majd pofara esek
Mindenkinek vannak ilyen dolgai szerintem meg vicces is senki sem tokeletes😊 fogd fel poenosan persze tudom sokszor idegesito lehet de ezen kar ragodni ugy vagy jo ahogy vagy😌
Amint több önbizalomra teszel szert, ez elmúlik.
Én is átmentem ezen, tudom, miről beszélek.
Egyszerűen túl erősen félsz a kudarctól, a szégyentől, attól, hogy kinevetnek, és ez rányomja a bélyegét a mozdulataidra.
Én önbizalomnöveléssel foglalkozom, ha érdekel, keress meg privátban.
Én ugyanígy bénázok 47 évesen.Tanár vagyok, és a padok között közlekedve mindig kék-zöldre ütöm a combomat, mert mindig nekimegyek a padok sarkának. Lesodrom a gyerekek füzeteit, repkednek a tollaim stb. Itthon főzés közben minden feldől, kiborul. Szeles vagyok, mindig rohanok, mindig több dolgot csinálok egyszerre, beszélgetek valakivel, de közben teljesen máson gondolkodok, és beszéd közben teljesen elfelejtem, hogy mit akartam mondani.
Mondjuk nekem ez nem okoz traumát. Változtatni úgysem tudok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!