Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ciki ha felmentem...

Szerintetek ciki ha felmentem a postara es nem vittem a szemelyimet? 20/l nagyot egtem?

Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ciki nincs ebben, mindenkivel előfordul.
2020. dec. 9. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szociálisan nagyon el vagy tévedve. Én voltam postás, a pult mögé is láttam, bár ehhez nem kell látni, hogy tudd, mindenki leszar téged. Csak egy senki vagy a szemükben, egy ember, aki jön és megy. Remélik, hogy köszönsz, mosolyogsz, aztán elmész. Nem égtél semmit. Ha égsz valahol, elfelejtik másnap, mert attól rettegnek majd, hogy ők kinél égtek be.
2020. dec. 9. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kb 3 percig tudott a létezésedről.
2020. dec. 9. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vidéki posta, mindenki ismer mindenkit. Soha nem viszem a személyim.

Bár a számát nem árt fejből tudni.

Sokkal cikibb, ha te olyan keretek között éled az életed hogy ezt akkora problémának érzed, hogy kérdést kell kiírnod róla.

Én a múltkor az okmányirodába mentem személyi nélkül, mert a másik kabátomban maradt. Eszembe nem jutott, hogy ez ciki, legfeljebb qrva pipa voltam, hogy tartoztam az ördögnek egy úttal.

2020. dec. 9. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:
basszus 2-es nagyon jól leírta
2020. dec. 9. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:
" Csak egy senki vagy a szemükben, egy ember, aki jön és megy." még jó hogy nem csak ilyen hulladékok dolgoznak a postán.
2020. dec. 9. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Velem is történt ilyen és semmi szégyent nem éreztem.Én még megkérdeztem hogy ehhez is kell személyi?kellett de ugy tudom nem mindnehez kell ha meg igen leszarom.
2020. dec. 9. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már párszor
2020. dec. 9. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
#6 Miért hulladék az, aki nem alakít ki szoros érzelmi kapcsolatot mindenkivel, akit két percig lát életében?
2020. dec. 10. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!