Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legjobb megoldás covidra?

Mi a legjobb megoldás covidra?

Figyelt kérdés

Ahogy olvasom ezt a rovatot, napi szinten találom szembe magam ezzel a két véleménnyel:

- milyen rossz már hogy korlátozások vannak, minek kell maszkot viselni, miért nem lehet többszáz fős rendezvényeket tartani, miért kell naponta többször kezet mosni, stb

- mennyire megbízhatatlan a covid oltás, mert abban a pillanatban hogy az aurádba kerül az oltóanyag fájdalmas halált halsz, megvaltozik az egész DNSed és orosz chipet ültetnek beléd.

Szóval mi az itteni konszenzus erről az egészről? Mit kéne csinálni, hogy eltűnjön a vírus?

2020. dec. 8. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Jah nem a 6 os voltam
2020. dec. 8. 22:07
 12/14 anonim ***** válasza:
38%
Legjobb megoldás az lenne, ha a "veszélyeztetett korosztály" maradna otthon a fenekén. Mindenki más akinek meg 99% a túlélési esélye az élhesse tovább az életét ahogy eddig.
2020. dec. 8. 22:14
 13/14 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
78%

Szerintem a két véglet létezik csak.

A, X ideig teljes katonai vesztegzár, azaz ki sem jöhetsz az utcára. Tudod, mint a filmekben, mikor a hadsereg dobálja a babkonzervet helikopterről.

B, Hagyni a fenébe az egészet, elengedni mindent lesz ami lesz alapon.

Ezek a langyi, köztes "megoldások" annyit érnek, mint a zene dallamok nélkül. Nincs értelme a nyugdíjas idősávnak, ha igazából bármikor mehetnek, pedig pont ők a veszélyeztetettek. Nincs értelme az ovis 8 órás korlátnak, mert nappal alapból többen vannak az utcán, mint éjszaka. Nincs értelme a másfél méternek, ha a kétéves Julcsika mindent összeken a taknyával a boltban. Nincs értelme letiltani a jövő nyári koncerteket, ha a fociultrák őrjönghetnek. A lista végtelen...

Én igazából abban benne lennék, hogy aki fél, zárkózzon el a francba, a többiek meg hadd éljék végre az életüket, ahogy akarják, tudatában annak, hogy kétséges, jut-e egészségügyi ellátás, ha beüt a krach. Persze ez nem jó, mert úgyis az van leugatva, aki végre újra NORMÁLISAN szeretne élni, nem pedig az, aki felbontja a rendet a hisztijével...

2020. dec. 8. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogy mi a megoldás azt nem tudom, mert nem vagyok virológus. Viszont hogy mi NEM megoldás, azt szerintem józan paraszti ésszel is végig lehet gondolni.

Nem megoldás az emberek állandó félelemben tartása és semmitmondó számok napi szintű durrogtatása. Nem megoldás Ceci néni mindennapi semmit mondó parádézása, hiszen csak hitelét veszíti az egész járvány és intézkedési rendszer.

Nem megoldás a vásárlási idősáv, mert akiknek kéne, azok nem használják ki, akik meg ki vannak tiltva, azok később tolonganak ugyanott. Nem megoldás a 8 óra utáni kollektív kijárási korlátozás, mert normál embernek akkor már amúgysincs igénye a sötétben kóricálni. Oké, a bulizó fiatalokat küldjék haza, de azt miért kérjük számon, aki pl. egy magánrendelésről hazafelé tart egyedül, 8 óra után 20 perccel? Értem én, hogy a szabály az szabály, de a kettő valahogy abszolút nincs egálban járványvédekezés szempontjából.

Mi lehetne pozitív? Hasznos tanácsokkal ellátni a lakosságot. Hogyan védhetik meg az egészségüket, hogyan erősíthetik az immunrendszerüket. Én pl. tegnap hallottam arról először, hogy a tüdőgyulladás kialakulásának megakadályozása érdekében jót tesz a gyakori hason fekvés, de ha már kialakult is jótékony, ezt alkalmazzák lélegeztetett betegeknél is. Miért nem ilyen praktikákat ismételgetnek az állandó félelem keltés helyett?

2020. dec. 9. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!